Dev Borsadaki Düzinelerce Açık İş Pozisyonu Dikkat Çekiyor!

2 years ago 120
Dev Borsadaki Düzinelerce Açık İş Pozisyonu Dikkat Çekiyor!
Okuma Süresi: 2 Dakika

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve Binance ABD‘deki düzinelerce açık iş pozisyonu, şirketin hukuk ekibini güçlendirmeyi hedeflediğini gösteriyor.

Binance, Hukuk Ekibini Güçlendiriyor

Son birkaç hafta içinde çoğu kripto para birimindeki düşüşün neden olduğu artan belirsizliğin ortasında, hacim açısından lider kripto para borsası olan Binance, düzenleyici kurumlardan olası herhangi bir soruşturma olması durumunda savunmasını büyük ölçüde güçlendirmeye çalışıyor.

Ancak bu, şirketin EMEA ve APJ pazarlarında daha da büyük bir pazar payı elde etme çabalarını artırmayı planladığının bir göstergesi olabilir. Binance şu anda herhangi bir dava ile karşı karşıya değil ve yakın zamanda Fransa ve başka yerlerdeki yetkililer tarafından bir onay mührü verildi, bu da hukuk danışmanının işe alım çabalarının basitçe zor olabileceğini gösteriyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, Binance ABD’nin liderliğindeki son karışıklıklara rağmen, açık pozisyonların ezici çoğunluğu ABD dışındaki tüm firma faaliyetlerinden sorumlu şirket olan Binance Holdings Ltd. şirketinde duyuruldu.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla, Binance ABD’deki yasal bölümdeki iki pozisyon için başvuru alıyor. Buna karşılık ise, Binance Holdings’in şu anda kendi yasal bölümünde 42 açık pozisyonu bulunuyor.

Daha Güçlü Düzenleme İçin Daha Büyük Bir Baskının Parçası

Tüm dijital varlıkların değeri, yalnızca Mayıs ayının başından bu yana 500 milyar doların üzerinde bir düşüş yaşadığından, birçok kripto borsası gelecekteki sahtekarlığı önleyebilecek düzenleyici gözetimi artırmak için ortak bir çaba gösteriyor.

Konuyla ilgili olarak Binance sözcüsü Jessica Jung, konuya yönelik yaptığı açıklamada, Binance’in yatırımcıları vicdansız kişilerden korumaya odaklandığını yineledi ve şöyle söyledi;

“Düzenleme, uyum ve güvenlik ekiplerimizi aylardır görevlendirmek için çalışıyoruz. Ortak hedefimize ulaşmak için düzenleyicilerle birlikte çalışıyoruz. Hedefimiz ise, kripto para endüstrisinin sorumlu bir şekilde büyümesine yardımcı olmak ve yatırımcılar için daha da fazla güvenlik sağlamak.”

Öte yandan Binance‘in geçtiğimiz yıl pek çok düzenleyici sorunu vardı ve birçok düzenleyici borsanın operasyonlarını sorguladı. Bununla birlikte Binance, bu sorunları atlatmayı başardı ve yakın zamanda birkaç yargı alanında faaliyet göstermek için lisans aldı.

Şirket, diğer kripto borsalarıyla birlikte Dubai’de sınırlı bir sanal varlık hizmet sağlayıcısı olarak bir mağaza işletmek için bir lisans aldı. Daha yakın zamanda ise, Fransız düzenleyicilerden ilk Avrupa düzenleyici onayını aldı.

Read Entire Article