Dev Ethereum Balinası Bu Altcoin’e 1.75 Milyon Dolar Yatırdı

2 years ago 88

Ethereum ve Binance Smart Chain dahil olmak üzere çeşitli Blockchain'lerdeki en büyük 500 cüzdana odaklanan zincir üstü (on-chain) veri platformu WhaleStats, "BlueWhale0159" adlı anonim bir Ethereum balinasının şaşırtıcı miktarda Shiba Inu aldığını bildirdi. Öte yandan Shiba Inu varlıkları son 24 saatte bir miktar düşmüş olsa da balinalar diğer Ethereum tabanlı altcoin'lerden daha fazla SHIB tutuyor.

150 Milyar SHIB Aldı

WhaleStats'ın bildirdiğine göre, "BlueWhale0159"un, yaklaşık 20 saat önce yaptığı satın alımla 1.75 milyon dolar değerinde 150 milyar SHIB'i varlıkları arasına ekledi. Bu yazının hazırlandığı sırada balinanın portföyünün yüzde 4,8'ini 1.78 milyon dolar değerinde SHIB oluşturuyor. Kripto para blainasının portföyünün esas olarak yüzde 88,28'ini ise stablecoin USDC oluşturuyor.

Aynı platformun daha önceki bir tweet'inde, piyasa değerine göre en büyük köpek temalı kripto para olan Shiba Inu'nun Ethereum balinaları tarafından en çok satın alan on kripto para listesine girdiğini bildirmişti. Ancak, bu durumun varlığın fiyatını etkilemediği görülüyor. Bundan önce balinaların spekülasyon için SHIB aldıkları ve alım yaptıktan hemen sonra satış yaptıkları görülmüştü.

Balinaların SHIB Varlıkları Azalıyor

WhaleStats verileri, ayrıca kripto para balinalarının portföylerindeki SHIB varlıklarının ABD doları karşılığı ile en büyük varlık olmasına rağmen, cüzdanlarda tutulan SHIB'in değerinin son 24 saat içinde 664.4 milyon dolardan 553.8 milyon dolara düştüğünü gösteriyor.

Yine de SHIB, bu yazının yazıldığı sırada söz konusu balinaların portföylerinin yüzde 19,02'sini oluşturuyor. CoinMarketCap'in verilerine göre Shiba Inu yazım sırasında 0,0000118 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article