Dev Firma 12 Farklı Kripto Para Birimiyle Ödemeyi Kabul Etti!

2 years ago 91
Okuma Süresi: 2 Dakika

İsviçre merkezli lüks saat üreticisi TAG Heuer tarafından yayımlanan bir basın açıklamasına göre şirket BitPay ile ortaklık kurduğunu ve ABD’deki ödemeler için Shiba ve DOGE gibi memecoinler dahil olmak üzere diğer kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu.

12 Kripto Para Birimiyle Ödeme

Şirket, BitPay ile bir ortaklık anlaşması yaptıktan sonra ödeme seçeneklerini kripto para birimlerini kapsayacak şekilde genişlettiklerini alınan ödemelerin Bitpay firması tarafından itibari paraya dönüştürüleceğini bildirdi.

Bununla birlikte dünyanın önde gelen saat üreticisi ürünlerini, BitPay aracılığında ABD’li müşterilerine  kripto para birimleriyle satın almalarına izin veriyor. Şirket, satın almalarda kullanılabilecek kripto para birimleriyle ilgili yaptığı açıklamasında: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash vb.’nin yanı sıra Shiba Inu ve DOGE memecoinlerin ve beş dolara sabitlenmiş stablecoinler dahil olmak üzere toplam 12 farklı kripto para biriminin yer aldığı ifade ediliyor.

Yanı sıra firmanın müşterileri için minimum harcama limitinin olmadığını ve bir işlem başına 10.000 dolara kadar ödeme yapabileceklerini belirtti.

Saat üreticisi devi şirketin CEO’su Frédéric Arnault Bitcoin hakkında yaptığı açıklamasında bu ifadelere yer verdi:

“Bitcoin’i piyasaya sürüldüğü ilk günden beri takip ediyoruz. Şunu belirtmeliyim ki BTC fiyat artışlarından bağımsız olarak yakın gelecekte dünya çapında entegre bir teknoloji olmayı vaat ediyor.”

“Bu Sadece Başlangıç”

Öte yandan şirketin CEO’su yaptığı açıklamalarında, Web3 ve NFT’leride kapsayacak bir çalışmanın planlandığını belirterek kripto para birimiyle ödemelerinin entegrasyonunun, diğer dijital varlıklarla ilgili birçok projeyi uygulamadan önceki ilk adım olduğunu öne sürdü.

Saat üreticisi Devi TAG Heuer’un CEO’su Frédéric Arnault açıklamalarında yapılan çalışmalar hakkında bu ifadelere yer verdi:

“Lüks bir marka olarak şirket içi yoğun çalışmalarımız ve BitPay’in desteğiyle bu yeni finansal dünyaya mümkün olan en iyi şekilde girmeyi planlıyoruz. Bu yeni ödeme özelliği, TAG Heuer için birçok heyecan verici projenin sadece başlangıcı.”

Read Entire Article