Dev Kripto Para Borsası, Güney Kore’nin En Büyük Eğlence Şirketi İle Stratejik Ortaklığını Duyurdu!

2 years ago 120
Dev Kripto Para Borsası, Güney Kore'nin En Büyük Eğlence Şirketi İle Stratejik Ortaklığını Duyurdu!

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Güney Kore’nin en büyük eğlence şirketlerinden biri olan SM Brand Marketing ile işbirliği yaptığını açıkladı. Binance ve SM Brand Marketing arasındaki bu stratejik ortaklık NFT ve Play-to-Create (P2C) ekosistemine odaklanacak.

Binance, Stratejik Ortaklığını Duyurdu

Dünyanın önde gelen blockchain ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance, Güney Koreli bir eğlence şirketi SM Entertainment’ın (SM) yan kuruluşu olan SM Brand Marketing (SMBM) ile kapsamlı bir ortaklık kurmak için bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı.

İki dev şirket arasında yapılan bu anlaşma, Binance ve SM Marka Pazarlamasının (SMBM) küresel bir Play-to-Create (P2C) ekosistemi kurmasını sağlayacak. Şirketler, NFT’ler ve ortak bir eko-fon üzerinde işbirliği yaparak başlayacak.

SM’nin ünlü müzik yöneticisi Soo-Man Lee tarafından kavramsallaştırılan P2C, kullanıcıların IP kullanarak içerikleri yeniden üretmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, e-ticaret ve metaverse platformlarında sağlanan araçları ve IP’yi kullanarak, oyun, müzik, dans ve mal şeklinde içerik ve ürünleri yeniden oluşturabilir.

P2C ekosisteminde, bu içerik ve ürünler NFT‘lere dönüştürülerek, kullanıcıların orijinalliklerinin tanınmasını sağlarken aynı zamanda kar elde etmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca bu stratejik ortaklıkla birlikte Binance ve SMBM, küresel içerik oluşturucuların IP kullanarak rekreasyona kolayca katılabilecekleri ve orijinal içeriklerinden ve projelerinden şeffaf bir şekilde yararlanabilecekleri bir ekosistem oluşturmak için işbirliği yapacak.

Rekreasyon yoluyla oluşturulan P2C ekosistemi, Kpop endüstrisindeki yaratıcı kültürü de geliştirecek. Bu ortaklık sonucunda hayranlar, sanatçılar ve şirketler, bu e-ticaret ve metaverse platformlarında güçlerini birleştirmek için bir araya gelecek.

Öte yandan Binance ve SMBM, P2C ekosistemini kurmak için blockchain ana ağı, NFT ve eko-fon üzerinde ortaklaşa çalışacak. Binance ayrıca genel blok zinciri ve NFT ekosistemi için teknoloji altyapısını da sağlayacak.

Bununla birlikte SMBM ise, EXO, Red Velvet, NCT, aespa ve daha fazlası dahil olmak üzere SM tarafından yönetilen geniş IP’leri sağlayacak ve içerik planlama ve platform inşası ile destek sağlayacak.

Binance ve SMBM’nin Açıklamaları

Binance NFT Küresel Başkanı Helen Hai, ortaklık hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Hai, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Binance, mevcut P2E ekosistemini bir P2C ekosistemine ilerletmek için SMBM ile çalışmaktan mutluluk duyuyor. SMBM’ye, en sevdikleri Koreli ünlüleri temel alan içerikleri yeniden yaratmaktan zevk alan ve hobileri aracılığıyla pasif gelir elde etmek isteyen çok sayıda küresel Kpop hayranını destekleyebilecek sağlam teknolojiyi sağlamak istiyoruz.”

Ayrıca SMBM CEO’su Sung-su Lee‘de Binance’ile kurdukları ortaklık hakkında açıklamalarda bulundu ve şöyle söyledi:

“SM, Metaversal Origin Stories içeren SMCU (SM Culture Universe) aracılığıyla çeşitli metaverse odaklı içerik IP’leri yaratıyor. SM’nin üretim yeteneklerini, SMBM’nin e-ticaret platformu yeteneklerini ve Binance’in teknoloji altyapısını bir araya getirerek, bu kapsamlı ortaklığın P2C ekosisteminin kurulmasında ve blok zinciri endüstrisindeki işletmelerin genişlemesinde büyük yenilikler getirmesini bekliyoruz. Aynı zamanda hayranlar için rekreasyon yoluyla yeni bir katılımcı yaratım kültürü inşa etmek ve blok zincirinde yer alarak ekonomik faydalar elde etmek için bir fırsat.”

Read Entire Article