Dev Kripto Para Borsası İflastan Kurtulmak İçin İş Gücünü Azalttı!

2 years ago 95

Önde gelen kripto para borsası CoinFLEX, iflastan kurtulmaya ve fonlarını çekemeyen kullanıcıları tazmin etmeye çalışırken ekibinin önemli bir bölümünü işten çıkardı.

CoinFLEX İş Gücünün Çoğunu Kesti

Dünya devi firma CoinFLEX dün yaptığı açıklamalarında kurtarma planı doğrultusunda, “önemli” personel kesintileri yaşanacağını açıkladı. Şirket yetkilileri açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Hazırlanan kurtarma planı neticesinde ne yazık ki, tüm departmanlarda ve coğrafyalarda önemli sayıda CoinFLEX ekibi ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor.

CoinFLEX yetkilileri ayrıca uygulanacak kesintilerin şirketin verimli çalışmasına oldukça yardımcı olacağını belirtti. Yanı sıra şirket daha yüksek hacimlere yükselirse büyüyebilir, ancak firma kolayca ortaklık kurabileceği veya başka bir şirketten gelen satın alma teklifini kabul edebileceği bir boyutta kalmayı hedefliyor.

Şirket açıklamalarında tam olarak kaç çalışanın işten çıkarıldığı duyurulmadı. Ancak firma personel kesintilerinin ve personel dışı kesintilerin, şirketin maliyetlerini %50 ila %60 oranında azaltacağını ileri sürdü. Dün yapılan bir güncellemede CoinFLEX, hazırlanan planla ilgili sayısal verilere sahip olmayı beklediği için bileşik dağıtım planını gelecek hafta oylamaya sunacağını duyurdu.

CoinFlex'den Yeni Özellik

CoinFlex şirketi ayrıca, kilitli bakiyelerin kilitlenmemiş bakiyelere karşı ticaretini içeren kullanıcılara başka bir pazar sunmasına izin verecek. Planlanan yenilik anında likidite isteyen kullanıcıların, fonlarını CoinFLEX ile tutulmasıyla ilgilenen diğer müşterilere satış yapmalarını sağlayacak. Dünya devi firma önümüzdeki hafta içerisinde planladığı bu pazarı açmayı planlıyor.

Öte yandan CoinFLEX  23 Haziran tarihinde para çekme işlemlerini askıya almıştı. 30 Haziran Perşembe günü para çekme işlemlerini yeniden açması bekleniyordu ancak sonuç başarısız oldu. Şirket 14 Temmuz tarihinde para çekme işlemlerini kısmen yeniden açarak, kullanıcıların bakiyelerinin %10 oranına kadar para çekmelerine izin verdi. Ayrıca firma para çekme işlemlerinin kısmen açılması ile belirtilen kurtarma planlarını araştırmaya başlayacağını duyurmuştu.

Read Entire Article