Dev Marka Metaverse’e Giriş Yaptı! Türkiye’nin Önde Gelen GSM Şirketi, Metaverse’de Mağaza Açacak

2 years ago 370
Dev Marka Metaverse'e Giriş Yaptı! Türkiye'nin Önde Gelen GSM Şirketi Metaverse'de Mağaza Açacak

Metaverse ekosistemi büyümeye devam ederken günümüzde pek çok şirket bu alana hızla yönelmeye başladı. Dünyanın önde gelen pek çok markası bu alana giriş yapmak için adeta birbiriyle yarış içerisindeler.

Ülkemizde de durum dünyadakinden pek farklı değil. Öyle ki Türkiye’deki pek çok büyük marka bu alana giriş yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de Metaverse‘e giriş yapan son şirket ise Turkcell oldu. İşte detaylar…

Turkcell, Metaverse’de Mağaza Açacak

Türkiye’nin önde gelen GSM şirketi Turkcell, her zaman teknoloji alanında öncü şirketlerden biri oldu. Metaverse kavramının hayatımıza girmesi ve bu sektörün hızlı bir büyüme kaydetmesiyle birlikte, Turkcell‘de bu alana giriş yapmak için çalışmalarına başladı.

Öyle ki önde gelen GSM şirketi, yaptığı bir açıklama ile Metaverse evreninde ilk mağazasını açacağını duyurdu. Turkcell ekosistemindeki dijital servislerin de deneyimlenebileceği bir alan ile ürün satışlarının gerçekleştirileceği Metaverse mağazasının sanal ortamdaki açılışına, avatarlarla katılım sağlanabilecek.

Yenilikçi Bakış Açımızla Metaverse’de de Yer Alacağız

Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Turkcell’in Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, konu hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye’de ilklerin öncüsü Turkcell olarak, mağazacılıkta da doğru yerde ve doğru zamanda müşterilerimize ulaşabilmek amacıyla her ortamda bulunmayı hedefliyoruz.

Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse’de de yer alacağız. Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

Turkcell bu alandaki hakimiyetini daha da fazla arttırmayı hedeflerken, ayrıca İnsan Kaynakları alanında Turkcell’in iş ilanları, işe alım ve oryantasyon süreçlerinin de bu ortamda yürütülmesi düşünülüyor.

Read Entire Article