“Devasa Yükselişe Hazır Olun” Diyen Analist Dogecoin ve Bu Altcoin’i İşaret Etti

1 year ago 67

Yakından takip edilen anonim kripto para analisti Smart Contracter, kripto para fiyatlarındaki sıçramanın ortasında Ethereum (ETH) tabanlı bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolünde ve Dogecoin'de (DOGE) devasa yükseliş beklediğini söyledi.

DOGE/BTC Grafiğindeki Kritik Kırılım

Smart Contracter olarak bilinen anonim kripto para analisti, 211 binden fazla Twitter takipçisine Dogecoin'in Bitcoin (BTC) karşısında çılgınca yükseldiğini söyledi. Analist, Bitcoin karşısında Dogecoin'i gösteren grafiğin yaklaşık bir yılda oluşan ters omuz baş ve omuz (IHS) formasyonunun kırılımına dikkat çekerek şunları belirtti:

Bitcoin'lerimin geri kalanını en azından önümüzdeki birkaç ay için Dogecoin'e yatırmayı düşünüyorum. Bu DOGE/BTC grafiği uzun zamandır gördüğüm en çılgın yükseliş grafiği. Neredeyse bir yıl süren IHS kırılımı hakkında neredeyse hiç kimse konuşmuyor.

Analistin işaret ettiği gibi, DOGE/BTC grafiğinde ters omuz baş ve omuz grafiğinde yukarı yönde kırılım gerçekleşmiş durumda. Smart Contracter, hafta başında yükseliş formasyonuna dikkat çekmiş ve yükseliş beklediğini söylemişti:

DOGE/BTC'de 12 aydan uzun süredir devam eden ters baş ve omuz formasyonunu kırmaya çok yakın ve bu trend çizgisini beş kez test etmiş durumda. Formasyonun sonuna gelindiğinde ve kırılım geldiğinde, düşmesi ve insanların içeri girmesi için başka bir şans vereceğini sanmıyorum. Bence en iyi görünen altcoin/Bitcoin grafiklerinden biri.

Analistin Radarındaki 2'nci Altcoin

Dogecoin'in ardından radarındaki ikinci altcoin'e geçen kripto para analisti, DeFi protokolü Aave'ye (AAVE) dikkat çekti. Smart Contracter'a göre Aave, 8 haftadan kısa bir süre içinde mevcut seviyelerden yüzde 75'in üzerinde büyük bir çıkış yapabilir:

76 doların altında bir miktar alabilirsem önümüzdeki bir veya iki gün içinde giriş yapmak için AAVE'yi takip ediyor olacağım. Günlük zaman diliminde önemli bir yükseliş kaydettiğini ve önümüzdeki bir ya da iki ay içinde 150 doları geçeceğini düşünüyorum.

Read Entire Article