DEXE’nin Uzun Vadeli Planlama İle Token Yatırımını Değiştirmeyi Hedefliyor

1 year ago 2052
Okuma Süresi: < 1 Dakika

Kripto para birimleri bugün yükselirken yarın düşüş eğilimi gösterebiliyor ve kripto para piyasasında zaman zaman belirsizlikler yaşanabiliyor. Kripto para yatırımcıları için ise değer biriktirmek için uzun vadeli planlar yapan platformların olmasının heyecanlandırıcı olduğu düşünülüyor.

DEXE, DeXe DAO’nun yerel token’ı olarak karşımıza çıkıyor. Bu da token’ın, doğrudan amiral gemisi DeXe Investment ve ekosistemdeki diğer ürünler tarafından toplanan ücretlerden yararlandığı anlamına geliyor. Yapılan açıklamalara göre DEXE token yatırımcıların, kripto para birimlerindeki düşüş ve yükselişleri yakalamaya çalışmak yerine gelecek için plan yapmalarına yardımcı oluyor.

Örneğin; “DeFi’de ne kadar işlem hacmi var? Geleneksel finansta ne kadar hacim var? Belirli stratejilere yatırım yapmayı kolay ve güvenli hale getiren bir sosyal işlem platformu tarafından ne kadar elde edilebilir? Belirli işlem türlerine karşı sigortalı ilk DeFi işlem platformu kaç yeni yatırımcı çekebilir?” sorularının yanıtları veriliyor ve bunların hepsinin DEXE token’ın fiyatına yansıdığı ifade ediliyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article