Dikkat! Bitcoin Ve Ethereum’da Hareket Yönünü Belirleyecek Seviyeler!

2 years ago 70

Kripto para piyasalarında belirsizlik devam ederken, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da (ETH) son durum ne?

Bitcoin (BTC)

Bitcoin 27 Eylül tarihinde 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) seviyesi olan 19,576 doların üzerine çıktı ancak boğalar artışın daha yüksek seviyelere ulaşmasını sağlayamadı. Bu durum tüm gün içi kazançların kaybedilmesine sebep oldu. Ayılar bu fırsatı değerlendirdi ve fiyatı 28 Eylül'deki 18.626 dolarlık anlık desteğin altına düşürmeye çalıştı. Ancak günün mum çubuğundaki uzun kuyruk, daha düşük seviyelerde güçlü alımların olduğunu gösterebilir.

Göreceli güç endeksindeki (RSI) pozitif ayrışma bozulmadan kalıyor ve olası bir toparlanmaya işaret edebilir. Kripto para biriminin fiyatı 20 günlük EMA'nın üzerinde kırılır ve devam ederse, düşüş trendi çizgisine doğru bir ralli olasılığı artabilir.

Fiyat düşüş trendi çizgisinin altına gerilerse, BTC/USDT paritesi 20 günlük EMA'ya düşebilir. Bu seviyeden bir sıçrama, düşüşlerde satın alma olasılığını arttırabilir. Ayrıca alıcılar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarsa parite 22.799 dolar seviyesine kadar ulaşabilir.

Bu yükseliş eğilimini geçersiz kılmak için ayıların fiyatı 18.125 doların altına düşürmesi gerekebilir. Parite daha sonra Haziran'ın en düşük seviyesi olan 17.622 doları yeniden test edebilir. Bu desteğin altında bir kırılma, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. Parite daha sonra 14.500 dolara gerileyebilir.

Ethereum (ETH)

Ethereum 27 Eylül'de 20 günlük EMA seviyesi olan 1.411 dolardan keskin bir şekilde düştü. Ancak 28 Eylül'de 1.262 dolardaki destekten toparlandı. Bu durum ayıların rallilerde satış yaptığını ve boğaların düşüşlerde satın aldığının bir işareti olabilir.

ETH/USDT paritesi şu anda 1.250 ile 1.410 dolar arasında sıkışmış durumda. Boğalar fiyatı genel direncin üzerine çıkarırsa, parite alçalan kanalın direnç çizgisine doğru yükselebilir. Kripto para biriminde bir trend değişikliği önermek için bu engeli aşmak zorunda kalınabilir.

Fiyat mevcut seviyeden 1.250 doların altına düşerse, kripto para biriminde satış baskısının arttığı düşünülebilir. Bu durum kanalın altında bir kırılma olasılığını artırabilir. Parite daha sonra 1.000 dolarlık psikolojik seviyeye düşebilir.

Read Entire Article