Dikkat! Bloomberg Analistinden Bomba Altcoin Tahmini: Bu Proje..!

1 year ago 66

Bitcoin (BTC) yerinde sayerken, önde gelen bir Bloomberg analisti popüler altcoin'in piyasaya damgasını vuracağını iddia etti.

Ethereum: Devrim!

Bloomberg'in önde gelen emtia stratejisti Mike McGlone, önde gelen akıllı sözleşme platformunun finansal teknolojinin temellerini değiştirmeye hazır olduğuna dikkat çekerken, Ethereum için (ETH) büyük oranda ralli öngörüyor. BNN Bloomberg ile yeni bir röportajda McGlone, Ethereum'un özellikle Merge güncellemesi sonrasında kurumsal yatırımın yeni adresi olacağını iddia ediyor. Uzmana göre, Ethereum, tıpkı Nteflix'in devrim yarattığı gibi, Fintech ve kripto para dünyasında ilklere imza atıyor. Birçok uzman artık ETH'yi altcoin olarak nitelendirmezken, ekosistemde yer alan projeler ve her geçen gün büyüyen yatırımcı kitlesi uzun vadede güven vaat ediyor.  Analist, ETH'nin azalan arz ve artan talep sayesinde Bitcoin (BTC) karşısında yükselmeye başlamasını bekliyor. McGlone'a göre, uygun bir arz talep oranı, ETH için fiyatın "yükselmesi gerektiği" anlamına geliyor.

Uzmana göre, Ethereum'ın Bitcoin'den daha iyi performans göstermesi şaşırtıcı olmaz. Ethereum'un hisse kanıtı sistemine geçmesi  devrim niteliğinde oldu. Bir enerji krizinin ortasında neredeyse hiç enerji tüketimi olmadığı anlamına gelen yeni sisteme geçiş çevre konusunda hassas olan yatırımcının da ilgisini çekti. Ethereum'un arz ve talep açısından deflasyonist hale gelmesi fiyat için oldukça olumlu bir gelişme. Arz açıkça düşerken, talep ve benimseme artıyor. Bu yüzden fiyatın zamanla artması kaçınılmaz. Ethereum, zaman içinde Nasdaq'tan da daha iyi performans gösterecek.

Ethereum: Staking Oranı, Artıyor

Ethereum’un Merge güncellemesi sonrası iş kanıtından hisse kanıtı mekanizmasına başarılı geçişi, yatırımcılar arasında iyimserliği artırdı. Merge‘ün tamamlanması, trader’lar arasında daha yüksek güven duygusunun ortaya çıkması ile sonuçlandı. Sonuç olarak, daha  büyük miktarda Ethereum stake edildi. Şimdiye kadar 2 milyar dolar değerinde Ethereum stake edildi. Bu rakam, son çeyreğe göre %7,5 arttı. Kripto analitik platformu Dune Analytics’in mevcut verilerine göre, Ethereum blok zincirinde 14 milyondan fazla ETH stake edildi.

Staking, pasif gelir elde etme amacıyla Merge’ten  sonra popülerlik kazandı. Ethereum sahipleri için bile, altcoin’in arz-fiyat dinamikleri üzerinde doğrudan bir etkisi olduğu için staking kavramı önem kazandı. Stake etmenin madenciliğin aksine Ether üzerinde deflasyonist bir baskı yaratması bekleniyor. Ayrıca, Ethereum sözleşmelerinde kilitlenen toplam ETH hacmindeki artış, arzın fiyatı belirlemedeki temel faktörlerden biri olması nedeniyle uzun vadede altcoin fiyatını yükseltebilir. Merge’den sonra, yatırımcılar ağa doğrulayıcı olarak katıldıkça ETH’ye yönelik ilgi arttı.

Read Entire Article