Dikkat! Bu 3 Fan Token’ı İncelemeden Önümüzdeki Haftaya Başlamak İstemeyeceksiniz!

1 year ago 69

Bugünden (3 Aralık) itibaren FIFA Dünya Kupası maçları, Hollanda ve ABD'nin karşı karşıya geleceği 16. tur aşamalarına başlayacak. Sonuç olarak, futbol taraftarı token piyasası yüksek volatilite beklemeye devam ediyor olabilir ve ilgili takım oynadıkça ticaret fırsatları sunabilir.

Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Tokenı (ARG)

Argentine Football Association Fan Token fiyatı, günlük zaman dilimi grafiğinde bir megafon formasyonunun oluşumunu göstermekte. Bu devam modeli, fiyat sapma trend çizgilerinden herhangi birini kırdığında bir yön rallisi gerçekleştirme kapasitesine sahip olabilir.

ARG fiyatı 3,5 dolarlık birleşik desteğin ve destek trend çizgisinin üzerinde yatay olarak hareket etti. Dahası, 2 Aralık'ta, formasyon ile bahsedilen bu desteklerde uzun bir ret mumunun varlığı, alıcıların bu destekleri savunmaya çalıştığını gösteriyor olabilir.

Ayrıca, 4 saatlik RSI grafiğindeki yükseliş sapması, bu düşük seviyelerde artan alım baskısına işaret ettiğini vurguluyor olabilir. Dolayısıyla, potansiyel bir destek seviyesi ARG fiyatını %22,2 artışla 4,6 dolar seviyesine çıkarabilir. Aksine, destek trend çizgisinin altında bir günlük mum kapanışı devam eden düşüşü uzatabilir ve bu durum da yatırımcıların pek hoşuna gitmeyebilir.

Portekiz Milli Takım Taraftar Tokenı(POR)

28 Kasım'da Portekiz Milli Takım Taraftar Token'ı (POR) aylık 3,35 dolar ile 3,3 dolar desteğinden büyük bir kırılım yaşadı. Test sonrası ralli, fiyatları %11 düşürerek mevcut fiyat olan 2,9 dolara indirdi. Bugün erken saatlerde, bu Fan token'ı yeşil mumlarla işlem gördü ve %6'lık bir sıçrama sergiledi.

Ancak, artan satış baskısı tüm kazançları buharlaştırarak basın saatine kadar %1,39 kayıpla sonuçlandı. Bu yüksek fiyat reddi, satıcıların daha yüksek seviyelerde agresif olduğunu ve POR fiyatının düşmeye devam edebileceğini gösteriyor olabilir. Bu nedenle, sürekli satışla, 2,8 doların altındaki bir kırılım, satış momentumunu yoğunlaştırabilir ve fiyatı 2,5 dolarlık psikolojik seviyeye indirebilir.

Brezilya Milli Futbol Takımı Taraftar Tokenı (BFT)

Brezilya Milli Futbol Takımı Taraftar Token fiyatı, 4,5 dolarlık son salınım desteğini kaybettikten sonra agresif bir düşüş yaşadı. Kırılma noktasından itibaren, Fan token bir hafta içinde %55 değer kaybetti ve şu anki fiyatı olan 0,196 dolara düştü.

Ancak, bugün BFT fiyatı %4 arttı ve yüksek hacimli bir artışla 0,16 dolarlık destekten geri dönmeye çalışıyormuş gibi görünüyor. Dahası, günlük RSI aşırı satım bölgesine düştü ve bu da satış faaliyetinin aşırı genişlediğini gösteriyor. Bu gelişme, potansiyel direnç olarak 0,3 dolar ve 0,447 dolar yatay seviyelerini yeniden test etmek için küçük bir rahatlama rallisini tetikleyebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article