Dikkat, Bu Altcoin İlk Kez Borsaya Giriyor: Hangi Borsada Listeleniyor?

2 years ago 79

Kripto para birimlerinin ilk borsa listelenmeleri özellikle gem coin takip eden yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Dolayısıyla yatırımcılar bu listelenmeleri yakından takip ediyor. Elde edilen bilgilere göre bir altcoin daha ilk borsa listelenmesine hazırlanıyor.

The Wasted Lands (WAL) Kucoin’de Listeleniyor

The Wasted Lands (WAL), ilk kez bir borsada listeleniyor ve bu listeleme “Dünya Prömiyeri” olarak nitelendiriliyor. Elde edilen bilgilere göre WAL, bugün 13:00’da KuCoin’de listelenmeye başladı ve çekim işlemleri de 10 Mart’ta başlayacak. BEP 20 ağında işlem gören kripto para biriminin 0,3 dolardan borsada listeleneceği ifade ediliyor. Kucoin WAL’ı Tether (USDT) ile kullanıcılara sunacak.

WAL, The Wasted Lands adlı metaverse projesinin yere kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Platformda NFT’ler, oyunlar, bulmacalar ve yarışlar olacak. Ayrıca platformda hem PvP hem PvE oyunların olacağı da ifade ediliyor. Elde edilen bilgilere göre WAL’ın toplam arzı 100.000.000 adet olarak planlandı ve dolaşımdaki arzın 526.429 adet olduğu görülüyor.

WAL Token

Elde edilen bilgilere göre Wasted Lands ekosisteminde iki token bulunuyor: WAL ve WAS. WAL platformun ana yönetim token’ı iken WAS yardımcı program token’ı olacak. Oyuncular, platformun pazaryerinde NFT savaşçıları satın almak veya kiralamak için WAL’ı kullanabilecek.

Ayrıca WAL, staking için de kullanılabilir olacak ve kullanıcılar WAS kazanmak için WAL’ı stake edebilecek. WAL, farklı NFT oyun varlıkları için özel ürün ve açık artırmada satın almak için de kullanılacak.

Metaverse coin’lerin popülaritesi düşünüldüğünde WAL’ın yatırımcılardan ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca uzman isimler WAL henüz çok düşük bir piyasa değerine sahip olduğu için de gem coin fırsatı olarak da değerlendirebileceğini düşünüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article