Dikkat: Bu Altcoin, SOL, ADA ve AVAX’ı Geride Bıraktı!

2 years ago 130

Kripto para birimleri güne güzel hamleler ile başladı ancak kripto para birimleri içinde uzun zamandır bir coin özellikle dikkatleri çekiyor: Terra (LUNA). LUNA’daki son hamlelere ve diğer kripto paralar karşısındaki performansına bir göz atalım

LUNA’nın Dikkat Çeken Performansı

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre LUNA son 48 saat içinde %30’dan fazla artış yaşadı ve piyasa değeri bakımından en büyük ilk on kripto para birimi içinde en iyi performansı sergileyen coin oldu. Terra, 7 Mart’ta 75 dolar seviyesini güçlü bir destek olarak belirledi ve o günden bu yana da artış hareket devam ediyor. Son 24 saat içinde %20 artış yakalayan LUNA, bugün 99 dolar sınırına dayandı.

Bunlara ek olarak fiyat artışı, Terra’nın piyasa değerinde de bir artışa yol açtı ve CoinMarketCap verilerine göre kripto para, Solana ve Cardano’yu yerinden ederek en büyük yedinci kripto para konumuna yükseldi. Analistler LUNA’nın günlük grafiklerde hala artış sinyali verdiğini düşünüyor ve sıradaki iki hedefin 112 dolar ve 120 dolar olduğu ifade ediliyor.

Terra’da Kilitli Değer

Staking Rewards verilerine göre Terra, TVL (toplam değer kilitli) açısından da Solana, Ethereum ve Cardano‘yu geride bırakarak, stake edilen toplam değer açısından tüm büyük kripto para birimleri arasında en fazla stake edilen varlık konumuna yükseldi. Şu anda LUNA’da 31.4 milyar dolardan fazla kilitli değer bulunuyor ve yıllık getirinin %6,13 üzerinde olduğu düşünülüyor.

Terra ayrıca DeFi Llama tarafından sağlanan verilere göre, toplam kilitli değere göre Ethereum’dan sonra gelen ikinci en büyük akıllı sözleşme platformu konumunda bulunuyor. 25,65 milyar dolarlık şu anki kilitli toplam değeri (TVL) ile Terra, Binance Smart Chain, Avalanche ve Fantom’un önünde yer alıyor.

Read Entire Article