Dikkat! Elon Musk Teyit Etti! İşte DOGE’yi Ay’a Çıkaracak Kritik Gelişme!

1 year ago 72

Elon Musk, Twitter'ı devralmasının ardından sosyal medya platformu için planlarını açıklamaya başladı.

İçerik Oluşturuculara Ödeme Yapılabilir!

Musk, reklamcılara yönelik planlarını ilk olarak Twitter'da duyurdu. Dünyanın en zengin insanı, reklam politikasında önemli değişikliklere gideceğini belirterek reklamların bilgilendirici ve eğlenceli olmasını istediğini açıkladı. Doğru nitelikteki ve insanlara fayda sağlayacak reklamların önemine işaret eden Musk, bu konuda ciddi adımlar atacağını kaydetti. Musk'ın paylaşımına yorum yapan ve Zuby Music olarak bilinen önde gelen bir Twitter fenomeni, Musk'ın kontrolü altındaki Twitter'ın diğer sosyal medya platformları gibi içerik oluşturuculardan para kazanmasını ve bu kişilere komisyon vermesini  istedi.  İlginç bir şekilde, Musk bu, tweet'in altına "kesinlikle" yanıt vererek influencer'a katıldı.

İçerik oluşturuculardan para kazanma özelliği, içeriklerinin bir platformda reklamı yapılan bir ürün için satış yapıldığında içerik oluşturucuların komisyon kazanmasını sağlar. İçerik oluşturuculara, özellikle itibari paralar olmak üzere platformda desteklenen para birimlerinde ödeme yapılacak. Bir platformun içerik oluşturucuları ödüllendirmek için kullanabileceği ödeme yönteminde herhangi bir kısıtlama yok. Twitter, içerik oluşturuculara komisyon ödemeye başlarsa, sosyal medya platformunun desteklenen ödeme yöntemleri listesine kripto paraları ekleme olasılığı yüksek.

DOGE İçin Neden Önemli?

Musk her zaman Dogecoin'in (DOGE) önemli bir savunucusu olmuştur. Dünyanın en zengin adamı, geçen yıl Dogecoin'in yaygın bir şekilde benimsenmesine büyük katkıda bulundu ve meme coin'in bu da fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolara çıkardı. Bu yılın başlarında Musk, Twitter teklifi reddedilirse Dogecoin'e destek sağlayacak yeni bir sosyal medya platformu oluşturacağını açıklamıştı. İçerik oluşturucularına ödeme yapmak için  Dogecoin kullanılırsa, meme coin için  kesinlikle büyük bir destek olacak. Twitter'ın geçen yıl Eylül ayında bir Bitcoin ile bahşiş verme özelliği ve Şubat 2022'de Ethereum ile bahşiş verme özelliği eklediğini hatırlayın.

Son gelişmelerde, bir CNN raporuna göre Musk, sosyal medya platformunun sorumluluğunu üstlenen Twitter'ı satın almak için 44 milyar dolarlık anlaşmasını tamamladı. Mus'ın eski Twitter CEO'su Parag Agrawal ve iki üst düzey yöneticiyi işten çıkardığı bildirildi. Bloomberg ayrıca Elon Musk'ın Donald Trump gibi Twitter kullanıcılarının yasaklarını kaldırmayı planladığını da doğruladı. Musk, Twitter CEO'su olmaya hazırlanıyor ve böylece sosyal medya platformunun çeşitli özelliklerinde DOGE'yi desteklemesini kolaylaştırıyor. Musk'ın bir videoda San Francisco'daki Twitter ofisine girerken görülmesinin ardından Dogecoin dün 0.084 dolara kadar yükseldi. DOGE'nin fiyatı geçtiğimiz gün %6,6 düştü ve şu anda 0,074 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article