Dikkat! FTX ve Alameda’nın Yatırım Yaptığı Tüm Projeler, Mayına Basmayın!

1 year ago 66

En büyük kripto para borsalarından biri olan FTX, dev trade şirketi Alameda ve 130 yan kuruluşuyla iflas etti. Bu 130 şirketin arasında bir kahve dükkanı bile var. Gerçekten enteresan, konumuza dönecek olursak. İflas açıklanalı henüz bir saat oldu ve kripto para yatırımcıları FTX, Alameda ikilisinin hangi kripto para projeleriyle ilişkileri olduğunu merak ediyor. İşte tam liste.

FTX ve Alameda Projeleri

WuBlockchain tarafından hazırlanan liste son derece kalabalık. İlk dikkat çeken Solana oluyor ve biliyoruz ki FTX’in zor durumu zaten en fazla onu etkiledi. Haziran raporuna göre şirketin elinde milyarlarca dolar değerinde SOL Coin bulunuyor. Ve yine muhtemel ki bunun önemli bir kısmını bu hafta FTT Token’i 22 doların üzerinde tutmak için sattı.

Aptos ikinci sırada geliyor. BlockFi zaten dün zor durumda olduğunu açıkladı. FTX’in yatırım yaptığı tüm projeleri aşağıda görüyorsunuz.

FTX’in iflasa sebep olan kuruluşu Alameda tarafından yapılan yatırımların detayları ise aşağıdaki gibidir.

Bu yatırımların bir kısmından çekilmiş olabilirler. Okuyucuların ismi geçen şirketlerden gelecek açıklamaları dikkate alması faydalı olacaktır.

Detaylar geliyor.

Read Entire Article