Dikkat! Kıdemli Analistten Çarpıcı Bitcoin (BTC) Dip Seviyesi Yorumu!

2 years ago 87

Piyasaya analizleriyle nam salan kıdemli kripto para analisti, Bitcoin (BTC) hakkındaki içgüdülerine ve verilerine güvenmeye yönelik önceli uyarılarda bulundu.

Analistin Bitcoin Uyarısı

Popüler analist Rekt Capital Twitter üzerinden 328.500 takipçisine Bitcoin yatırımcılarının grafikleri çok iyi okuyabilseler de yaşanan piyasa diplerinden hiçbir zaman asla emin olamayacaklarını ileri sürerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin yatırımcıları olarak, mutlak dibin nerede olacağına güvenmek için asla yeterli veriye sahip olmayacağız. Bu yüzden tecrübemize, sezgimize, yatırım tezimize güvenme riskini almalı ve gelecekte hayatımızı değiştirecek bir karar alma cesaretini göstermeliyiz

Kıdemli analist ayı piyasasında satın alan Bitcoin yatırımcılarının her zaman karlı olabileceğini öne sürerek şunları söyledi:

Bitcoin’i ayı piyasasında satın alan yatırımcılar, örneğin 35.000 dolardan, BTC'yi 20.000 dolardayken izleyen ancak bu konuda hiçbir şey yapmayan insanlardan daha iyi performans gösterecek.

Rekt Capital daha sonra tarihi ayı piyasası döngülerini hatırlatarak tüm zamanların en yüksek seviyesinin sadece bir zaman meselesi olduğunu ima ederek şunları söyledi:

Bitcoin için tüm zamanların mevcut en yüksek seviyesi yaklaşık 65.000 dolar, mevcut fiyat 20.000 dolar seviyesi. Bir sonraki boğa piyasasına katılmayı planlıyorsanız matematik basit.

Bitcoin'de Uzun Vade Fırsatı

Uzman isim Rekt Capital daha sonra takipçileri için şu anda hangi tür yatırımcıların BTC'yi satın aldığını tanımlayarak şunları vurguladı:

Uzun vadeli holder’lar şimdi Bitcoin satın alıyor. Aslında bu durum yeni değil aylardır satın alıyorlar. Dolar maliyeti ortalama stratejileri göz önüne alındığında, şu anda zararda olabilirler. Ancak geçici kayıpların gelecekteki büyük ödüllerden çok daha ağır basacağının farkındalar.

Öte yandan analist Ethereum’un başarılı birleştirme yükseltmesinden sonra akıllı sözleşme platformunun yatırımcılarına da tavsiyede bulundu. Analist, ETH'nin yükselişe geçmesi için zamana ihtiyacı olduğunu ileri sürdü.

Read Entire Article