Dikkat! Kritik Rapor: Kasım’da DOGE, LUNC, APT ve 2 Altcoin Radarınızda Olsun!

1 year ago 65

Kripto para piyasası yeniden ivme kazanırken, Coin Edition analistleri Kasım'da sürpriz yapabilecek altcoin'leri açıkladı.

BNB ve DOGE: Musk Etkisi Sürebilir!

Analistin listesindeki ilk altcoin, Binance Coin (BNB). CoinMarketCap'e göre, BNB son 24 saatte %3,81 değer kazandıktan sonra an itibariyle 313,86 dolardan işlem görüyor. BNB fiyatı ayrıca  Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla %2,86 ve %0,67 oranında artış kaydetti. BNB'de 9 ve 20 EMA çizgileri geçen hafta boyunca yükselişle geçti. Basit hareketli ortalamaya benzer şekilde geçmiş fiyat verilerinin ortalamasını alan, fakat güncel verilere daha fazla ağırlık veren hareketli ortalamaya üstel hareketli ortalama (EMA) denir. Bu model BNB'nin  rahatça 2 EMA hattının üzerine çıktığını gösteren bir ralliyi tetikledi. Analiste göre, BNB'nin fiyatının artmaya devam edeceğini gösteren yükseliş göstergeleri, 9 EMA'nın 20 EMA çizgisinin üzerinde kırılması ve RSI çizgisinin RSI SMA çizgisinin üzerinde kırılmasıdır.

Analistin radarındaki ikinci altcoin ise Dogecoin (DOGE)  DOGE'nin fiyatı kısa bir süre içinde şaşırtıcı bir şekilde %46,39 arttı ve 0.132 dolara. Bu hafta Elon Musk'ın Twitter'ı satın alma işleminin tamamlandığı haberini takiben DOGE'nin fiyatı devasa bir şekilde yükseldi. Analistlere göre, tatırımcılar, bu mevcut ayı piyasasında kâr fırsatını nakde çevirmeye çalışacağından, DOGE'nin günlük grafiğinde zaten görülebilecek potansiyel bir düşüşe hazırlıklı olmalıdır. Ancak, Musk'tan gelecek yeni girişimler DOGE fiyatına Kasım'da yine ivme kazandırabilir.

Aptos, Yeniden Sahneye Çıkabilir!

Analistin radarındaki üçüncü altcoin Polygon (MATIC). MATIC'in fiyatı son 24 saatte biraz düştü ve an itibariyle 0,9359 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, BTC ve ETH karşısında sırasıyla %0,97 ve %2,90 oranında değer kaybetti. MATIC'in günlük grafiğindeki günlük 9 ve 20 EMA çizgilerinin konumu, MATIC'in fiyatının yakında tekrar yükseliş hareketine girmek için toparlanacağını gösteriyor. Listedeki diğer bir analist yine yatırımcıların gözdesi Terra Classic (LUNC) LUNC'nin fiyatı, son 24 saatte fiyatta %3,63'lük bir düşüşün ardından 0,002362 dolar seviyesinde bulunuyor.

LUNC'nin fiyatı şu anda 0,00038098 ile 0,00022905 dolar arasında bir paralel fiyat kanalında işlem görüyor. LUNC'nin geçmesi gereken ilk direnç seviyesi 0,00027183 dolar. Bundan sonra LUNC'nin fiyatı, yukarıda belirtilen fiyat kanalının üst sınırını hedefleyecektir. Listedeki son altcoin ise  Aptos (APT). APT, son 24 saatte %4.48 düştükten sonra 7.85 dolardan işlem görüyor. APT'nin fiyatı, Binance'de listelenmesinden yana düşüşte. Ancak, yatırımcı ilgisi hala devam ediyor. Analiste göre, APT Kasım'da sürpriz yapabilir.

Read Entire Article