Dikkat! Shiba Inu, Yeniden Uçuşa Geçti! Eylül’de Bu Seviyelere Hazır Olun!

2 years ago 101

Kripto para piyasası yerinde sayarken, Shiba Inu (SHIB) bir kez daha büyük oranda değer kazanmayı başardı.

Balina Birikimi ve Teknik Model

Ayı piyasası devam ederken, Shiba Inu (SHIB) bir kez daha ivme kazandı. SHIB, son 24 saat içinde %30'dan fazla artarak  0.00001766 dolara ulaştı. Güncel verilere göre, Shiba Inu rallisi, yoğun balina birikiminden kaynaklanıyor. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment, şunları bildirdi:

Kripto para piyasası durgun bir fiyat hareketi izlerken, Shiba Inu bu hafta sonu artış kaydetti ve son 24 saat içinde %34 arttı. Mevcut ralli, tesadüf değil. Balinalar, yoğun bir şekilde SHIB biriktiriyor. 4 ayda her biri 100 bin dolar üzerindee 433 işlem gerçekleşti.

An itibariyle, Shiba Inu  %15 oranında artış ile 0,0000163 dolardan işlem görüyor. Shiba Inu'daki fiyat artışının büyük bir kısmı son 48 saatte geldi. SHIB fiyatındaki artışın nedenlerinden biri de Fincan ve Kulp formasyonu. Investopedia'ya göre, 'Fincan ve Kulp formasyonu varolan bir yükselen trendin devamı olarak değerlendirilebilir. En kolay tanımlanabilen formasyonlardan biri konumunda. Fincan yumuşak bir U şekline sahiptir, önceki hareketi 1/3 oranında düzeltmiş ve bir çanağa benzemektedir.' Aşağıdaki grafikta bu modeli görebilmemiz mümkün. Bu grafikteki kırılma, SHIB fiyatına daha fazla ivme kazandırabilir. Shiba Inu, mevcut seviyelerden %50 daha yükselme potansiyeline sahip. Coingape analistlerine göre, SHIB fiyatı Eylül ayında kadar 0,000002253 dolara ulaşabilir.

SHIB Benimsenmesi, Küresel Çapta Devam Ediyor

Shiba Inu ekosisteminde önemli gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Geçen hafta Binance, Avrupa pazarında verilen tüm ödeme kartlarına SHIB desteği ekledi. Bu, Binance kart kullanıcılarının dünya çapında 60 milyon işletmede SHIB ile ödeme yapmasına olanak sağlayacak. Kullanıcılar sıfır komisyon ödeyecek ve ayrıca %8'e kadar ödüller kazanacaklar.

Uzmanlara göre, SHIB fiyatının artması için öncelikle mevcut ayı piyasasının sona ermesi gerekiyor. SHIB’in bu süreçte proje ve ortaklıklarına devam etmesi de büyük önem taşıyor. Kullanım durumları ve benimsenme oranı da yeni zirveye ulaşma da etkili olabilir. Fed’in faiz oranları, SEC’in baskısı ve sektöre zarar verecek regülasyon da SHIB fiyatına yön veren faktörler arasına olacak. Shiba Inu meme coin imajından kurtulmaya çalışırken, küresel çapta ilgi görmeye devam ediyor. SHIB‘e yönelik kurumsal yatırım da bu süreçte kritik bir rol oynayabilir.

Read Entire Article