Dikkat! Uzman Analist Bitcoin Ve Ethereum’da Bu Seviyeler İçin Uyardı!

2 years ago 86

Kripto para piyasalarının önde gelen bir analisti, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hakkında çeşitli yorumlarda bulundu.

Bitcoin Yorumu

Cryptocademy haber bülteninin son sayısında açıklamalarda bulunan kıdemli analist Justin Bennett,  Bitcoin’in fiyatının destek seviyeleri arasında gidip geldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin 23.450 doları geri almaya çalıştı ancak başarısız oldu. Kripto para birimi günü 23.000 doların altında kapattı. Bu seviyenin önümüzdeki günlerde yaşanacak bir ralli de direnç bölgesi olarak konuşlanacağını düşünüyorum. Ayrıca Bitcoin için bir sonraki kilit destek seviyeleri sırasıyla 22.400 ve 21.600 dolar seviyeleri. Bununla birlikte Bitcoin’in güçlenmesi için günlük kapanış bazında ulaşması gereken seviyeler 23.000- 23.450 dolar.

Ethereum Yorumu

Bitcoin’in ardından lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum'u ele alan analist, kripto para biriminin fiyatının 1.700 dolar seviyesinin altında bulunduğu sürece zayıf bir görünüm verdiğini belirterek şunları söyledi:

Ethereum fiyatı hala çok yatay ve 1.700 doların altındayken zayıf izlenim veriyor. Kripto para piyasalarının bu hafta geri çekildiğini görürsek, 1.520 dolarlık alanın Ethereum için kritik destek görevi görmesi muhtemel. Bu seviyenin altında gerçekleşecek kapanış, 1.420 dolara kadar bir gerilemeye yol açabilir.  Ayrıca Ethereum'un tekrar olumlu hale gelmesi için bir günü 1.700 doların üzerinde kapatması gerekiyor. O zamana kadar piyasa baskı altında kalacak.

TOTAL Değerlendirmesi

Öte yandan bir piyasa gücü göstergesi olan toplam kripto para piyasa değerini (TOTAL) analiz eden Justin Bennett, TOTAL değerinin 1,15 trilyon dolar seviyesine doğru yükselebileceğini öne sürerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

TOTAL, 1.035 trilyon dolarlık destek seviyesine zar zor tutunuyor. Piyasa bugün 1.05 trilyon doları geri almaya çalıştı ama başarısız oldu. Bu hafta 1.035 trilyon dolar başarısız olursa ve bu seviyenin altında günlük bir kapanış elde edersek, 960 milyar dolara tam bir geri çekilme olmasa da 985 milyar dolara doğru bir hareket muhtemel görünüyor. Alternatif olarak, 1.035 trilyon dolardan bir ralli ve 1.05 trilyon doların üzerinde bir geri alım söz konusu olması halinde kripto para piyasasında bir yükseliş gerçekleşir. Olası bu yükseliş 1.15 trilyon dolara giden bir kapıyı açar.

Read Entire Article