Dikkat! Uzman Analiste Göre Bitcoin’de Rahatlama Rallisi Mümkün!

2 years ago 97

Kripto para piyasalarının önde gelen bir kıdemli analisti hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum’un (ETH) piyasada yaşanan en son düşüşü atlatması için tutunması gereken destek seviyelerini açıkladı.

Ethereum Yorumu

Rekt Capital takma adıyla bilinen uzman kripto para analisti Twitter üzerinden 327.000 takipçisine lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un 1.550 dolara kadar düşebileceğini ancak yine de toparlanabileceğini söyleyerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Ethereum 1.696 dolar seviyesini destek olarak başarıyla yeniden test etme çabasına giriyor. Kripto para birimi belirtilen bölgeden beklediği desteği bulursa fiyatı 2250 dolar seviyesine doğru bir yükseliş hareketi gösterebilir. Ancak ETH 1.696 dolar seviyesinin bulunduğu alanda haftalık olarak bir kapanış yaşarsa, aşağı yönlü fitil fiyatı 1.550 dolara kadar çekebilir.

Yazı kaleme alındığında Ethereum son 24 saat içerisinde yaşadığı %9.16 oranında düşüşle 1.687 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin Fiyat Tahmini

Kıdemli analist Ethereum tahminlerinin ardından, lider kripto para birimi olan Bitcoin’i (BTC) ele alıyor. Kripto para piyasalarında yaşanan en son gerileme nedeniyle Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamada bulunan destek bölgesini kaybettiğini ancak bir rahatlama rallisinin bu alanı yeni bir dirence çevirebileceğinden bir toparlanmanın mümkün olduğunu belirterek açıklamalarında şunları söyledi:

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş ile birlikte Bitcoin fiyatlamasında oldukça büyük etkisi olan daha önce başarıyla test ettiği 200 haftalık hareketli ortalama seviyesinde bulunan destek bölgesini aşağı yönlü kırdı.  Kripto para birimindeki 200 haftalık hareketli ortalamanın altındaki haftalık kapanış, kırılmayı teyit edecektir. Bitcoin gerçekten 200 haftalık hareketli ortalamadan bir kırılmayı onaylarsa… O zaman 200 haftalık hareketli ortalamaya bir rahatlama rallisi ve onu yeni bir direnç bölgesine çevirmek mümkün olabilir. Bu arada 200 haftalık MA, 23.200 dolarlık fiyat seviyesini temsil ediyor.

Yazı kaleme alındığında Bitcoin son 24 saatte %9 oranında değer kaybederek 21.273 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article