Dikkat! Yatırımcı Bu Altcoin’e Odaklandı! Güncel Veriler, Heyecan Yarattı!

2 years ago 92

Kripto para piyasası yeniden ivme kazanırken, önde gelen altcoin projeleri de yakımlar ve güncellemeler sayesinde değer kazanıyor.

Cardano'da Yatırımcı Hissiyatı, Zirveye Ulaştı

Cardano (ADA) son üç haftada çift haneli kazançlar elde ederken, yatırımcı hissiyatı da yeniden toparlanmaya başladı. Kripro veri şirketi Sentiment, bugün attığı bir tweette, ADA'nın son üç hafta içinde %22'lik değer kazanması nedeniyle yatırımlar araında yeni bir olumlu hissiyat dalgası gördüğünü ortaya koyuyor. Bu, fiyatı etkileyebilecek bir unsur. Özellikle, bu metrik Nisan ayından bu yana en yüksek seviyedeyken, kar alma da Mart ayından bu yana en yüksek seviyesinde. Uzun zamandır bekleneni veremeyen ADA, nihayet iyi bir performans sergilemeye başladı.  Santiment'e göre, Kar alma oranı Mart ayının son haftasından bu yana en yüksek seviyesinde. Uzun zamandır beklenen Vasil hard fork yaklaşırken Cardano topluluğunun şu anda çok heyecanlı olduğunu belirtmekte fayda var. Ayın başında Cardano CEO'su Charles Hoskinson, geliştiricilerin şu anda testlerin son aşamalarında olduğunu kaydetti. Özellikle Cuma günü, geliştiriciler uzun zamandır beklenen yükseltme için kullanılacak son düğüm sürümüne karar verdiler.

Bu arada, Temmuz ayındaki son gecikmeden bu yana geliştiriciler, güncelleme için henüz kesin tarih vermediler. Ancak Cumartesi günü Hoskinson tarafından bildirildiği üzere, şirket tarihe odaklanmaktan ziyade,  işleri doğru yapmaya öncelik veriyor. Özellikle, Cardano ağı, yıllar içinde güncelleme konusunda yavaş hareket etmesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefine haline gelmiştir. Cardano topluluğunun saygın bir matematikçisi ve uzun süredir üyesi olan Vasil Dabov'un adını taşıyan Vasil hard fork, bir dApp dalgasını ve gelişmiş akıllı sözleşme işlevselliğini başlatmayı vaat ediyor. ADA, son 24 saatte %0,97 düşüşle ancak önceki yedi günde %3,92 artışla 0,5537 dolardan işlem görüyor.

ADA Fiyatının Yükselmesi İçin Ne Gerekli?

Cardano (ADA) CEO’su Charles Hoskinson, Cardano‘nun kullanım durumunun artmaya devam etmesi ve güncellemelerin hayata geçirilmesi durumunda ADA fiyatının değer kazanacağını söyledi. Kripto para piyasası son zamanlarda büyük değer kaybı yaşarken, ADA da bekleneni veremedi. ADA yatırımcıları, hayal kırıklıklarını çeşitli sosyal medya platformlarında dile getirmeye devam ediyor.

Kasım 2021’de 3,1 dolara yükselen ADA, bugüne kadar %85’ten fazla düşüş yaşadı ve birçok yatırımcıyı önemli kayıplara sürükledi. Birçok yatırımcı, ADA fiyatının yakın gelecekte tekrar yükseleceği konusunda hala iyimser olsa da, ekosistemin çabaları sorgulanmaya başlandı. Charles Hoskinson, ADA’da hızlı kazançlar elde etmek isteyen yatırımcılara çarpıcı bir mesaj gönderdi

Read Entire Article