Dikkat: Yüzde 500 Artmıştı! Altcoin İçin Artık Düşüş Başlayabilir!

2 years ago 107

Piyasalar düşüş yaşasa bile bazı altcoinlerin birkaç kat değerlendiği olur. Hatta fiyatları 5 kat bile artabilir. Ancak sonsuza kadar devam eden aralıksız bir yükseliş beklemek mantıklı değil. Birçok yatırımcıya zarar veren de budur. Bir altcoin birkaç kat değerlenir ve soluksuz daha da yukarı çıkabileceğini düşünürken aniden düşmeye başladı.

Lido DAO (LDO)

Son 1 ayın en iyi performans gösterenlerinden biri olan Lido DAO, vahşi volatilitesini devam ettirebilir. Ancak fiyat volatilitesinin artık düşüşte yaşanması bekleniyor. LDO'ların yukarı hareketi ilerleyen saatlerde durulacak ve muhtemelen LDO sahipleri portföylerinde bir düşüş görecekler. LDO’nun aynı hızda geri çekilme yaşamaması için konsolidasyon sürecine girmesi gerekiyor. Artık birçok gösterge yatırımcıların alıma doyduğunu gösteriyor.

Bu durumda yatırımcılar kazançlı pozisyonlarını satışa çevirmeye başlayabilir. Peki LDO neden yükseliyordu? Olası düşüşte yatırımcıları neler bekliyor? Güncel veriler ışığında yatırımcıların nelere dikkat etmesi gerekiyor?

Lido DAO (LDO) Fiyat Analizi

Aslında, iki hafta önce, LDO Coin aşırı alım bölgesine ulaştıktan sonra 10 günlük uzun bir konsolidasyon dönemindeydi. Göreceli Güç Endeksi'nin (RSI) gösterdiği gibi, geçen hafta benzer bir örnek yaşandı. Ve LDO, yalnızca önceki 24 saatlik baskı süresinde neredeyse %15 düştü. Şimdi, gösterge bir kez daha aşırı alım bölgesine gidiyor. Tarihsel ipuçları göz önüne alındığında, yakında önemli bir geri çekilme görülecek.

Düşüşün boyutu konusunda yatırımcıların içini rahatlatabilecek birkaç önemli veri var. LDO fiyatı şimdilik güvenli bölgede bulunuyor. Beklenen geri çekilme yaşansa bile son iki aydaki yatırımcı işlemleri aşırı kârda olduğundan, yatırımcılar toparlanma gelene kadar arzlarını HODL yapacak. En azından birçok yatırımcının varlıklarını daha az karla satmayı göze alarak kayıpların boyutunu izlemesi mantıklı görünüyor.

Ancak kârın ötesinde LDO, yaklaşan Ethereum birleşmesinden güç alıyor. Son test ağı birleştirmesinden sonra, Goerli/Prater ilerleyen saatlerde tamamlanacak. Ethereum ile uyumlu şekilde LDO fiyatının ara düşüşler olsa da orta vadede yükselişine devam etmesi makul görünüyor. Yatırımcılar Merge ertelemesi veya kar satışlarının başlaması ihtimaline karşın dikkatli olması gerekiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article