DOGE’de Geri Dönüş Sinyalleri ve SHIB’de Son Durum!

2 years ago 203

Kripto para birimlerinin şu anda bir toparlanma aşamasında olduğunu görüyoruz. Lider kripto para birimi Bitcoin 43.000 dolarlık önemli seviyeyi elinde tutmaya çalışıyor. Piyasadaki ilk şaka coin konumunda bulunana Dogecoin (DOGE) ise 0,11 dolarlık desteğin üzerinde işlem görmeye devam ediyor.

DOGE’de Yeni Trend Mi Başlıyor?

Analistlere göre hemen hemen her varlık için ilk direnç çizgilerinden biri, 50 günlük hareketli ortalamanın altında kalan 21 günlük Üstel Hareketli Ortalama olarak karşımıza çıkıyor. Dogecoin için bu, çizginin üzerindeki direncin beşinci testi olacak.

DOGE daha önce direnç çizgisinin üzerinde konsolide olurken, direnci kırdıktan sonra henüz uzun vadeli bir yükseliş trendine girmedi. Dolayısıyla analistler şu an için Dogecoin’de bir rallinin başladığını söylemek için erken olduğunu düşünüyor. Daha önce Dogecoin’in direncin üzerine çıkması piyasa tarafından reddedilmişti. Ancak Cardano ve Ethereum gibi altcoin’lerdeki yükseliş sayesinde, DOGE neredeyse anında direnci yeniden test etti.

Yazının yayına hazırlandığı sırada DOGE, 0,138 dolar bandında işlem görüyor ve 0,14 dolara iğne attığı görülüyor. Analistlere göre DOGE’nin şu anda 0,13 dolar üzerinde kalması çok önemli.

Shiba’da Son Durum

Dogecoin’in yanı sıra Cardano ve Ethereum Classic gibi altcoin’lerin fiyat hareketine rağmen analistlere göre Shiba Inu hala güçlü bir düşüş trendinde görünüyor. Ancak analistlere göre DOGE sonrasında SHIB de bir geri dönüş sinyali veriyor olabilir.

Öte yandan ilk Dogecoin rakiplerinden biri olan Shiba Inu, Ekim ayında ATH’ye ulaştığından beri fiyatta herhangi bir olumlu performans göstermedi. Token şu anda 0.000025 dolardan işlem görüyor.

Analistlere göre şaka coin’lerde yukarı yönlü hamlelerin kesinleşebilmesi için genel kripto para piyasasının da yukarı yönlü hamlelere devam etmesi gerekiyor. Ancak bazı analistler piyasada bir boğa koşusu başlaması durumunda bile meme token’larda 2021’deki gibi büyük bir ralli yaşanmayabileceğini ifade ediyor.

Read Entire Article