DOGE ve LUNC’u Unutun! İşte Kasım’da Şaha Kalkacak 3 Altcoin!

1 year ago 66

Kripto paralar Ekim ayında bekleneni veremezken, umutlar Kasım ayına kaldı. Analist, Kasım ayında ivme kazanabilecek 3 altcoin'e dikkat çekti.

Filecoin (FIL): Kasım Lotus Zirvesi!

Önde gelen analistlerden Ali Martinez'e göre, Filecoin (FIL) Kasım ayında izlenmesi gereken altcoin'lerden biri. Filecoin fiyatı 1 Ağustos'tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Fiyat 13 Ekim'de 4,73 dolara kadar düştü. Eylül ayının başından bu yana, günlük RSI yükseliş eğilimi (yeşil hat) oluşturuyor. Filecoin fiyatı 22 Ekim'de riskli bölgeden çıktı. O zamandan beri artıyor. FIL, bu yönde devam ederse, ana direnç seviyesini kırarak 6.50 dolara ulaşabilir. Filecoin, Lotus projesi ve arkasındaki ekip hakkında merak edilenleri 2 Kasım'da yapılacak olan Lotus Zirve'sinde açıklayacak. Bu gelişme de FIL fiyatının başka bir ralli yaşamasına neden olabilir. Analistlere göre, sonuç olarak, Filecoin fiyatı 6.50 doları aşmayı başarırsa, 11.20 dolara kadar yükselebilir. FIL, an itibariyle 5.61 dolardan işlem görüyor. 4.73 doların altına bir düşüş, ralli olasılığını azaltabilir.

 Analistlerin listesindeki ikinci altcoin Chiliz (CHZ). CHZ, an itibariyle 1.21 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0.20 dolardan işlem görüyor. CHZ, 44. sırada bulunuyor. Chiliz, Kasım'da izlenmesi gereken projelerden bir tanesi. CHZ, 13 Ekim'de yükselen takoz modeli oluşturduktan beri yükseliyor ve bu süreçte 0.16 dolarlık destek alanını sağlamlaştırdı. Bu seviye, hem 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi hem de yatay bir destek alanı konumunda.  Chiliz fiyatı alçalan direnç çizgisinden çıktı ve şimdiye kadar 0,21 dolara kadar ulaştı. RSI'nin bu süreçte düşüş eğilimi çizgisinden (yeşil) çıkmaması ve 50'nin altında olması risk teşkil edebilir. Günlük RSI, düşüş eğilimi çizgisinden çıkar ve 50'nin üzerinde destek bulursa, düzeltmenin tamamlandığını onaylayacaktır. Analistlere göre, ekosistemdeki gelişmeler ve ortaklıklar sayesinde CHZ Kasım'da ivme kazanmaya devam edebilir.

Quant (QNT), Bu Seviyeleri Görebilir!

Analistin listesindeki diğer bir altcoin Quant (QNT). Altcoin, 2.09 milyar dolarlık piyasa değeri ile an itibariyle 162.30 dolardan işlem görüyor. QNT, 32. sırada yer alıyor. 15 Ekim'de QNT fiyatı yükselen bir paralel kanaldan çıktı ve iki gün sonra 228 dolara kadar ulaştı. Daha sonra ise ivme kaybetti. Analistlere göre, QNT 160 doları tutmayı başarabilirse, 230 dolara kadar çıkma potansiyeline sahip.

QNT gelecek boğa piyasasında yeni zirvelere ulaşabilecek projelerden biri olarak görülüyor. 160 doların altına düşmesi durumunda ise QNT satış baskısı nedeniyle 133 dolara kadar düşebilir. Uzmanlara göre, Bitcoin ve altcoin'lerin yeniden eski parlak günlerine dönmesi için Fed'in faiz artırımlarından geri adım atması gerekiyor.

Read Entire Article