DOGE ve SHIB: Dogecoin Son Durum, Shiba Alınır Mı?

2 years ago 115

Ani fiyat hareketlerinden sonra kripto para birimleri bir konsolidasyon sürecine girdi. Popüler birçok kripto para birimi de bu süreçte Bitcoin ile birlikte hareket ediyor. Kripto para piyasasının en popüler şaka coin’leri olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’da (SHIB) son durumlara göz atalım…

Dogecoin Son Durum ve Yorumlar

Piyasanın ilk meme token’ı olma ünvanına sahip olan DOGE, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,11 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre şu anda bir düşüş trendinde olan DOGE, 28 Şubat’tan bu yana istikrarlı bir şekilde düşüş yaşıyor gibi görünüyor.

4 saatlik Dogecoin fiyat grafiği, DOGE boğalarının fiyatı 0.1162 dolarlık direnç bölgesine doğru itmeye çalıştığını gösteriyor. Analistlere göre, 4 saatlik zaman dilimine bakıldığında, Dogecoin fiyatı 0.1162 dolar direncini kırabilir ve yukarı doğru hareket edebilir gibi görünüyor.

Ancak, ayılar fiyatlara baskı yapmaya devam ederse ve DOGE’yi 0.1106 dolar desteğinin altına çekmeyi başarırsa, DOGE/USD çifti 0.1050 destek bölgesine doğru bir düşüş yaşayabilir.

Shiba Inu Alınır Mı?

Türkiye’de de büyük bir yatırımcı kitlesi bulunan SHIB, yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,000021 dolar bandında işlem görüyor. Şu anda piyasa değeri bakımından en büyük 20 kripto para birimi arasında bulunan SHIB’in piyasa değeri, 11,7 milyar dolar seviyesinde.

Analistlere göre şu anda Shiba Inu’da 0,000022 dolar ve 0,000023 dolar önemli iki direnç seviyesini oluşturuyor. Bu iki direnç seviyesinin hacimli bir şekilde kırılması SHIB’de 0,000025 doların test edilmesini gündeme getirebilir.

Ancak piyasadaki konsolidasyonun aşağı yönlü bozulması iki şaka coin’inde daha dip seviyeleri görmesine sebep olabilir. Dolayısıyla yatırımcıların temkinli olmasında fayda var.

Read Entire Article