Doge ve Shiba’nın Rakibinden Hamle! Chainlink Ortaklığı Duyuruldu!

2 years ago 93

Floki Inu, Chainlink Keepers hizmetinin token kilitleme protokolü FlokiFi Locker'a entegrasyon gerçekleştireceği konusunda bir açıklama yaptı. Mevcut yenilik, Floki Inu'nun hizmetlerinin performansını iyileştirme ve kullanıcı tabanını daha da genişletme taahhüdünün bir devamı olarak kabul ediliyor.

Akıllı sözleşmeler adına görevleri yönetmek için tasarlanmış merkezi olmayan bir hizmet olan Chainlink Keepers ile, kullanıcılar tarafından FlokiFi Locker aracılığıyla token kilitleme süreci hem daha hızlı, hem daha verimli hem de daha güvenli olmayı vaat ediyor.

İlk Ortaklık Değil

Bu durum, iki kripto şirketi arasındaki ilk işbirliği değilmiş gibi görünüyor. Floki Inu, Chainlink Price Feeds hizmetini FlokiFi Locker'a entegre etmek için Chainlink ile zaten daha önce de bir çalışma gerçekleştirmişti. Yapılacak olan bu yenilik sayesinde, FlokiFi Locker'da farklı ağlarda token kilitleme için doğru fiyatların görüntülenmesi sağlanacak.

Her gün, giderek daha fazla ve birbirinden farklı kripto girişimi Chainlink hizmetlerini kullanmak için başvuruda bulunuyormuş gibi görünüyor. Tüm büyük ağlardaki çeşitli projeler, protokoller ve platformlardaki entegrasyonlar, Chainlink'in kripto alanındaki konumunu mükemmel bir şekilde destekliyor.

Ethereum Ağına Destek Yok

Bununla birlikte, şirketin kendisi büyük adımlar atmak konusunda aceleci davranmıyormuş gibi görünüyor. Buna rağmen örnek olarak, Ethereum'un gelecekteki PoW çatallarını desteklememeye karar verdikleri konusunda bir açıklamada bulundular.

Bu gerçek, yaklaşan Eylül Ethereum güncellemesinde birleşme desteğini almayacak olan şirketler ve projeler için bir baş ağrısı olabilirmiş gibi görünüyor. Chainlink, buna karşılık, hizmetlerinin yaygınlığı hakkında bir açıklama yaptı ve PoS'a geçiş konusunda kendine güvenmeyen geliştiricileri, kullanıcıların kayıplarını önlemek için faaliyetlerini askıya almaya çağırdı.

Ethereum'un PoW çatallarının kaderi tam olarak belli olmasa da Chainlink gibi önemli bir şirketin bu tür bir altyapı ile çalışmamaya karar vermesi yatırımcılarda hayal kırıklığı yaratıyor.

Read Entire Article