DOGE Ve SOL’da Kritik Seviyeler Aşılırsa Her Şey Tersine Dönebilir!

2 years ago 95

Kripto para piyasalarında yaşanan artışın ardından yatırımcılar yeniden aşağı yönlü fiyat hareketi ile karşı karşıya. Kripto para devleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’da (ETH) son 24 saat içerisinde yaşanan %10 oranına yakın düşüş ile birlikte birçok altcoinde yaşanan değer kaybından payını aldı. Altcoinlerde son durum ne? Düşüş derinleşecek mi?

Dogecoin (DOGE)

Popüler altcoinlerden biri olan Dogecoin 18 Ağustos tarihinde 0,08 dolarlık kırılma seviyesinin altına düştü. Yaşanan düşüş 14 Ağustos tarihinde kripto para biriminin 0,08 doların üzerindeki kırılmanın zayıf bir yükseliş hareketi olduğunun işaretiydi.

Piyasaya hakim olan ayılar satış işlemlerine devam etti ve kripto para biriminin fiyatının yükselen üçgen formasyonunun trend çizgisine çekti. Bu seviyenin altında bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir ve 0,06 dolar seviyesine kadar bir düşüş için öncülük edebilir. Ancak belirtilen seviye boğaların güçlü alımlarını çekmesi muhtemel. Bununla birlikte kripto para biriminin fiyatı mevcut seviyeden geri dönerse, boğaların trend çizgisini savunmaya çalıştığını gösterecek ve alıcılar, üstünlüğü elde etmek için DOGE/USDT paritesini 0.09 doların üzerine çıkarmak zorunda kalacak.

Solana (SOL)

Solana 18 Ağustos tarihinde destek hattından yukarı yönlü bir sıçrama yaşadı. Boğalar kripto para biriminin fiyatını 20 günlük EMA seviyesi olan 41 doların üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak ayılar boğaların bu girişimini geçersiz kılarak belirtilen seviyeyi başarıyla savundu. Bu durum 19 Ağustos tarihinde yaşanan satışı daha da kötüleştirdi ve fiyatı 50 günlük SMA seviyesi olan 39 doların altına çekerek kripto para birimindeki yükselen üçgen modelini geçersiz kıldı. Ayılar şimdi SOL/USDT paritesini 34.50 dolara düşürmeye çalışacak.

Popüler altcoinin fiyatı 34.50 dolar seviyesinden geri dönerse, parite hareketli ortalamanın üzerinde bir ralli girişiminde bulunabilir. Olası bir ralli ile parite bir süre 34.50 ile 48 dolar arasında konsolide olabilir. Aksi bir durum yaşanması halinde 34.50 doların altında bir kırılma, pariteyi 31 dolara indirebilir.

Read Entire Article