Dogecoin’de 2 Kritik Gelişme! Analistten Dikkat Çeken Ralli Açıklaması!

2 years ago 90

Kripto para piyasası yeniden ivme kazanırken, Dogecoin (DOGE) de eski parlak günlerine dönmek için gün sayıyor.

Aktif Adres Sayısı ve Büyük İşlemler, Artış Kaydetti

Güncel raporlar, Dogecoin (DOGE) ağındaki balina aktivitesinde keskin bir artışa işaret ediyor. Kripto para piyasası, son zamanlarda toparlanmaya başladı. Dogecoin, bu süreçte ivme kazanan birkaç altcoin'den biri oldu. Kripto veri şirketi Santiment tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, DOGE ağı kripto balinalarından büyük ilgi görüyor. Raporan göre, DOGE ağındaki balina aktivitesi bu hafta hızla ivme kazanıyor. 100 bin doların üzerindeki günlük işlem sayısı, büyük oranda artış kaydetti. Rapor, balinaların son zamanlara dipten DOGE alımları yaptığını ve ayrıca 100.000 doların üzerindeki işlemlerin yaygın hale geldiğine dikkat çekiyor. Bu, ağın artık daha fazla ilgi gördüğünü ve muhtemelen piyasadaki diğer büyük projelere meydan okumaya hazırlandığının somut bir göstergesidir.

Santiment tarafından yakın zamanda bildirildiği üzere, günlük aktif Dogecoin adreslerinin sayısı da yaklaşık %265 oranında arttı. Bu oranın, hem kısa hem de uzun vadede artmaya devam etmesi bekleniyor. Çeşitli raporlara ve DOGE ağında meydana gelen gelişmeler meme coin'in fiyatına yansıyabilir. Özellikle, Musk faktörü de göz önünde bulundurulduğunda DOGE'nin geleceği parlak görünüyor. Meme coin imajında kurtulmaya çalışan DOGE; birçok ünlü isimden destek görüyor. Kısa bir süre önce Elon, Dogecoin'in artık Bitcoin ağından daha fazla işlemi gerçekleştirebildiğini belirtti. Bu, DOGE'nin  piyasadaki öncü ve lider kripto para olan Bitcoin'e (BTC) kafa tutması anlamına geliyor.   Başka bir örnekte, milyarder yatırımcı Mark Cuban, Doge'nin Cardano'da ( ADA) daha faydalı olduğunu iddia etti. Bununla birlikte, ünlü yatırımcı Dogecoin ağının devasa uygulamaları destekleyen bir platforma dönüşmeden önce yapması gereken bazı işler olduğunu kaydetti. DOGE,  %3 'lük bir artışla an itibariyle  0.084 dolardan işlem görüyor.  FXStreet analistlerinden Akash Grimath'a göre, DOGE kısa vadede % 35'lik bir ralliye başlayabilir ve iyi bir alım fıratı sunuyor.

Ufukta Metaverse ve Oyun Projesi Olabilir!

 Dogecoin ( Vakfı ürün lideri Timothy Stebbing, Twitter’da meme coin için yeni bir projenin ufukta olabileceğini öne süren yeni bir görüntü paylaştı. Yakın tarihli bir tweet’te Stebbing, metaverse arka planında bir köpeğin görüntüsünü paylaştı. Herhangi bir başlık eklememesine rağmen, DOGE topluluğu tweet’in arkasındaki mesaja yönelik tahminlerde bulundu. DOGE destekçilerine göre, proje ekibi önemli bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

Paylaşılan resim, Dogecoin’in yeni bir oyun veya bir metaverse projesi başlatmayı planlayabileceğine işaret ediyor. Dogecoin’in en büyük rakibi Shiba Inu, Shiba Eternity adlı oyununu başlatma konusunda şimdiden önemli ilerleme kaydetti.

Read Entire Article