Dogecoin’den Çarpıcı Duyuru: Aya İlk Adım Misyonu İçin Düğmeye Basıldı!

2 years ago 96

Meme coin'ler arasındaki savaş tüm hızıyla devam ederken, önde gelen projeler yarıştan kopmamak için çarpıcı adımlar atıyor.

Dogecoin, Yeni Ekip Kuruyor

Dogecoin (DOGE), tamamen yeni bir seviyeye geçmek üzere. DOGE, ekosistemini bir sonraki seviyeye taşımak için somut adımlar atıyor. Elon Musk rüzgarını arkasına alan meme coin, geleceğe yatırım yapıyor. Dogecoin, ekibe katılmak ve küresel Dogecoin vizyonunu geliştirmeye yardımcı olmak için çevirmenler, geliştiriciler, yazarlar ve hatta meme yaratıcılarını işe alıyor. Paylaşılan Tweet'e göre, bu ekip uzun vadede Dogecoin'i aya çıkarmada etkili olacak. Dogecoin Vakfı'ndaki direktörlerinden biri olan Timothy Stebbing, ayrı bir tweet'te, Dogecoin'i bir sonraki aşamaya ilerletmek ve projeyi işlevsel tutmak için neye ihtiyaç duyulduğuna dair topluluktan tavsiyeler istedi. Özellikle küresel  resesyon riskine dikkat çeken yönetici, şu açıklamayı yaptı:

Bugün, 30 yılı aşkın süredir görmediğimiz küresel bir resesyon riski ile karşı karşıyayız. Bu kritik süreçte kendime şu soruyu soruyorum: “Bu süreçten en kısa zamanda ve en az zararla çıkmak için  ne yapabiliriz?''  Büyük kaos zamanları, aynı zamanda büyük fırsat zamanlarıdır.

Bir sonraki aşamaya geçmek için DOGE'nin tüm dünyanın benimseyebileceği bir varlık haline gelmesi gerekiyor. Topluluğun üyelerinden gelen öneriler arasında, ağı daha hızlı hale getirecek ikinci katman oluşturmak yer alıyor. Bir diğeri öneri ise BitPay gibi ödeme platformları ile entegrasyon. Dogecoin'in bu son hamlesi, benimsenmesini artırmayı amaçlıyor. İşe alınan yeni kişiler, DOGE'yi popülerleştirmede ve işletim modellerini geliştirmede kritik roller oynayacak. Birincisi, DOGE bir meme coin olarak zaten popüler ve şu anda ihtiyaç duyulan tek şey kullanımını artırmak. Yakın geçmişte Elon Musk, bu amaca ulaşmak için geliştiricilerle çalışmak istediğini söyledi. Ancak, bu son işe alımların onunla bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bu hareket başarılı olursa, Dogecoin daha da iyi yerlere gelebilir.

Balina Birikimi, Devam Ediyor!

 Önde gelen kripto veri platformu WhaleStats, DOGE birikiminde büyük bir artış olduğunu bildirdi. Balinaların Dogecoin’e olan ilgisi, fiyatın dibe ulaşma olasılığını ortaya koyuyor. Dogecoin, 8,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile dünyanın en büyük 10. kripto para birimi konumunda.

Bununla birlikte, birçok altcoin gibi Dogecoin de değerinin büyük çoğunluğunu kaybetti. Geçen yıl boğa piyasasında  0,74 dolara kadar yükselen DOGE, daha sonra 0,05 dolara kadar düştü. Bu, Dogecoin’in zirvesinden %90’dan fazla bir düşüş  kaydettiği anlamına geliyor.

Read Entire Article