Dogecoin’den Ses Getirecek Hamle: Resmen Savaş İlan Edildi!

2 years ago 85

Meme coin savaşları hız kesmeden devam ederken, Dogecoin (DOGE) projeyi bir adım ileri taşıyacak yeni bir uygulama başlattı.

Dogepedia: FUD ve Bilgi Kirliliği ile Mücadele!

Kripto para endüstrisi Korku, Belirsizlik ve Şüphe (FUD) yaşamaya devam ederken, Dogecoin geliştiricileri, DOGE'yi çevreleyen ve son zamanlarda giderek daha da büyüyen tehditle mücadele edecek yeni bir çözüm başlattı. Dogecoin Vakfı Direktörü Timothy Stebbing, Twitter'da kritik gelişmeyi duyurarak şunları söyledi:

Dogecoin'in FUD'a karşı savaşta yeni bir silahı var: Dogepedia

Dogepedia, Dogecoin'in Wikipedia'sı olarak kabul edilebilir. Platform, Dogecoin ekosistemiyle ilgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS), cevaplar, kılavuzlar ve diğer önemli bilgileri içerecek. Dogecoin topluluğunun üyeleri, belirli konularda yardım için web sitesindeki makalelere yönlendiririlecekler. “Dogepedia” da  yayınlanmış makalelerden bazıları, DOGE madenciliği, Dogecoin cüzdanı açma, DOGE satın alma ve blok zincirinde düğüm çalıştırma gibi adımları içeriyor. Geliştiriciler, Dogecoin'i çevreleyen FUD ile mücadele etmeye yönelik bazı makaleler yayınladılar. Vakıf, özellikle DOGE'nin faydası ve kullanım alanı olmadığı yönündeki iddiaları çürütmek istiyor. Dogecoin geliştiricileri bu eleştiriyi “SSS & FUD” bölümünde ele aldı. Yayımlanan kaynaklara göre, DOGE'ye yönelik iftira ve asılsız iddiların aksine, DOGE küresel çapta benimsenmeye devam ediyor ve her geçen gün daha fazla işletme meme coin'i ödeme yöntemi olarak kabul ediyor.

DOGE Toluluğu da Katkıda Bulunabilecek

Platformda halihazırda bulunan makalelerin yanı sıra, topluluk üyelerinin de Dogecoin makalelerini yayınlamalarına ve önemli DOGE kişilikleriyle etkileşime girmelerine izin veriliyor. Yapılan açıklamada Dogepedia'ya makalelerle katkıda bulunulabileceği belirtildi.  Dogecoin, yıllar boyunca FUD faktörünün hedef aldığı kripto para biriminden biri oldu. Birçok eleştirmen, DOGE'nin fayda sağlamadığını ve her zaman şaka olarak başlatılan bir kripto para birimi olarak kalacağını söyledi.

DOGE'nin sınırsız arzı, eleştirmenlerin odak noktası oldu. Ancak bu eleştiriler, meme coin'in Tesla CEO'su Elon Musk, Robinhood CEO'su Vladimir Tenev ve Dallas Mavericks CEO'su Mark Cuban da dahil olmak üzere önemli yöneticiler tarafından desteklenmesini engellemedi. Hem Musk hem de Cuban, ödeme yöntemi olarak DOGE'yi sistemlerine ekledi. Tenev, Dogecoin'in nihayetinde internetin para birimi haline geleceğinden emin. Bu yılın başlarında DOGE'nin başarıya ulaşmasına yardımcı olacak bir rehber paylaştı.

Read Entire Article