Dogecoin (DOGE) 1 Dolar Olacak Mı? İşte Uzman Görüşleri!

2 years ago 93

Kripto para piyasalarının oldukça popüler altcoini olan Dogecoin'in (DOGE) fiyatı, genel piyasa hareketliliği ile birlikte değişkenlik göstermeye devam ediyor. Popüler altcoin DOGE’nin fiyatı 1 dolar seviyelerine ulaşacak mı? İşte uzman görüşleri!

DOGE Fiyat Hareketi

26 Temmuz tarihinde CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, DOGE şu anda 0.06107 dolardan işlem görüyor. Bu seviye birçok yatırımcının DOGE için 2022'nin sonuna kadar ulaşmasını beklediği 1 dolarlık psikolojik seviyeden 0.939 dolar ve yaklaşık olarak %93.896 uzakta. Buna ek olarak, DOGE gün içinde %5,91 oranında değer kaybetti ve geçen hafta %9,80 oranında düştü. Piyasa değeri şu anda 8,11 milyar dolar seviyesinde ve bu sayı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 85 milyar dolarlık piyasa değerinden çok uzakta.

Tokenize Web3 reklam platformu olan Permission'ın baş ürün sorumlusu Vanessa Harris, DOGE ve Shiba Inu (SHIB) gibi popüler altcoinlerin piyasaya sürüldükleri tarhite yatırımcılarının dikkatini çektiklerini ve 2021 yılının birer ürünü olduğuna inanıyor. Ayrıca bu altcoinlerin gelecekte yok olacağını ileri sürdü. Venessa Harris yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

2022 yılında memecoinlerin geleceği olmadığını ve yatırımcıların daha verimli kripto para birimi aramasına neden olacağına inanıyorum. Dogecoin ilk 100 kripto para birimi arasında hayatta kalamayabilir, ancak ilham verdikleri diğer memecoinler ve bizlere sunduğu eğlenceli vakit sebebiyle her zaman kalplerimizde bir yere sahip olacak.

DOGE İçin İyimser Görüşler

Bununla birlikte Finder'ın kurucusu Fred Schebesta DOGE hakkında yaptığı açıklamalarında kripto para biriminin piyasalar için özel bir yere sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:

Dogecoin kripto para dünyasında küçümsenmemelidir. Fiyatında değişiklikler yaşanmış olsa da DOGE sonsuza kadar bu piyasalarda olacak. Belki de piyasanın zaman zaman bunu hatırlaması gerekir.

Öte yandan Dogecoin Vakfı, kripto para biriminin değerini artırmak için kısa süre önce tokenin faydasını artırma planlarını detaylandıran Dogecoin Trailmap'i başlattı. Ancak Dogecoin Vakfı tarafından hazırlanan bu girişimin pek başarılı olamayacağı ön görülüyor. Popüler altcoin DOGE, yılsonunda bir dolar seviyelerine gelebilecek mi tartışmalarını hala devam ediyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article