Dogecoin (DOGE) Çalışıyor! Elon Musk’ın İstediği Oluyor!

2 years ago 89

En eski ve kral meme coin olan Dogecoin (DOGE) büyümeye devam ediyor. Son gelişmeler dikkat çekici. SHIB ekibi çok çalışarak Shiba Inu’yu bir meme tokenin ötesine taşıdı. Nitekim bu azim onları kısa süreliğine de olsa Dogecoin’in tahtına oturttu. Piyasa değerine göre en büyük meme token olan DOGE, bir süreliğine piyasa değeri sıralamasında SHIB’in gerisinde kaldı.

Elon Musk ve Dogecoin (DOGE)

Dünyanın en zengin ismi olan Elon Musk, yaptığı açıklamalarda Dogecoin’in daha hızlı ve kapsamlı şekilde geliştirilmesi gerektiğini söylüyordu. Öncelik işlem ücretlerinin azaltılması ve geliştiricilerin işinin kolaylaştırılmasıydı. Ayı piyasalarını fırsat olarak gören Dogecoin geliştiricileri bu noktada önemli birkaç adım attı. Temmuz ayındaki duyuruda işlem ücretlerinin azaltılması için bir güncelleme duyurulmuştu.

Bugünlerde ise yeni bir duyuru geldi. Dogecoin Vakfı tarafından geliştirilen bir C kütüphanesi olan libdogecoin'in ilk sürümü, çekirdek geliştirici Michi Lumin tarafından duyuruldu. Libdogecoin, geliştiricilerin derinlemesine blockchain bilgisine ihtiyaç duymadan Dogecoin'in çeşitli platformlara hafif ve doğrudan entegrasyonunu sağlayan bir C kütüphanesidir.

“Libdogecoin, herkesin Dogecoin uyumlu bir ürün oluşturmasına olanak tanıyan bir C kütüphanesi olarak Dogecoin Protokollerinin eksiksiz bir uygulaması olmayı umuyor.”

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin ekibi, Libdogecoin'i oluşturmaya odaklanırken, son aylarda RadioDoge, Gigawallet ve diğer birçok gelecek proje için temel oluşturmaya odaklandı. Dogecoin geliştiricileri ayrıca bir sürüm notunda Libdogecoin'in nasıl kullanılacağına dair bilgiler paylaştı. Geliştirici faaliyetlerini artırmayı ve topluluğunu fayda üretecek şekilde genişletmeyi amaçlayan Dogecoin önemli bir dönüm noktasında bulunuyor. Sadece sosyal medyadaki etkileşim gücüyle bir noktada Dogecoin tarih olacaktı. Ancak geliştiricilerin Dogecoin platformu üzerinden uygulamalar üretmesine olanak tanımak DOGE için biçilen ömrü de uzatıyor. Özellikle Dogecoin gibi etkileyici derecede büyük bir topluluğa sahipseniz neden kendi blockchain uygulamalarınız olmasın ki? Bu aynı zamanda orta ve uzun vadede DOGE talebini artırarak fiyatın yukarı çıkmasını da sağlayacak. Daha da ötesinde DOGE artık içsel bir değere de sahip olacak.

@Dogewhalealert Twitter hesabına göre, Robinhood borsası yatırımcıları adına toplam 40.238.383,728 DOGE yani 2,69 milyar dolar tutuyor. Fiyattaki erimeye rağmen yatırımcıların popüler meme coine ilgisi devam ediyor.

Dogecoin'in yeni web sitesi yakın zamanda yayına girdi ve ayrıca Dogecoin çekirdek güncellemesi v.1.14.6 yayınlandı. Aynı zamanda SHIB’in hedeflediği Dogepedia yer alıyor. Daha önce yapılan açıklamaya göre SHIB ekibi, FUD ve yanlış bilgiyle mücadele için kendi wiki çalışmasına başlamıştı.

Read Entire Article