Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi! DOGE Bu Fiyattan Alınır Mı?

2 years ago 98

En büyük meme token olan Dogecoin (DOGE) düşmeye devam ediyor. Elon Musk’ın desteği kısa sürdü. Fakat orta vadede DOGE fiyatını olumlu etkileyebilecek bazı faktörler var. Peki meme token yatırımcılarını kısa ve orta vadede neler bekliyor? Bu fiyat seviyelerinden Dogecoin almak mantıklı mı?

Dogecoin (DOGE) Yorum

Dogecoin 0,68 doların altında konsolidasyon sürecine devam ediyor. Bitcoin’in yaşadığı kayıplar sebebiyle en büyük meme token 0,07 doların altına sarktı. Önümüzdeki hafta için DOGE yatırımcıları Bitcoin hareketlerine bağlı olarak daha fazla düşüş bekleyebilir. Muhtemelen ilk hedef, daha önce net bir destek ve direnç seviyesi olarak hareket eden 0,061 dolar olacaktır.

4 saatlik grafikte, son saatlerde oluşan kırmızı mumları görebiliriz, bu da Dogecoin fiyatının yakında 0,065 doların altına döneceğini ve 0,061 bölgesinde alıcıları bekleyeceğini gösteriyor. Kısa süre önce 0,078 dolar ile çift haneli yükselişe şahit olan DOGE, Twitter gelişmesi sıcaklığını kaybettikçe fiyatında erime yaşadı.

DOGE Bu Fiyattan Alınır Mı?

Satış baskısı arttığında, Dogecoin fiyatı daha düşük bir yerel dip oluşturabilir. Önümüzdeki günlerde negatif havanın devam ettiği durumda 0,05 dolarlık ana destek hedeflenecek. Yatırımcıların 0,061 dolar seviyesini yakından izlemesi ve olası bir kırılmada 0,05 dolarlık desteği değerlendirmesi avantajlı olabilir. Popüler kripto para analisti Capo, kısa süre önce Bitcoin için 16.000 dolarlık yeni bir dip ziyaretini gündeme getirdi. Bu senaryoda Dogecoin dahil diğer tüm altcoinlerin ortalama %45 seviyesinde değer kaybı yaşayacağını düşünen analist, BTC’nin 16.000 dolardan toparlanarak orta vadede altcoinlere nefes aldırmasını bekliyor.

Twitter satışı ve Elon Musk’ın sosyal medya deviyle Dogecoin’in entegrasyonu hedefleri fiyatı orta vadede destekleyecektir. Dünyanın en zengin ismi her fırsatta DOGE için desteğini ifade ediyor. Yakın zamanda SpaceX’in bazı ürünleri için de DOGE ödemelerini aktifleştirdi. Önümüzdeki haftalarda Twitter anlaşmasının tamamlanması DOGE yatırımcılarının yüzünü güldürebilir. Fakat bu süreçte Bitcoin’in 16.000 dolar seviyesinin altına sarkmaması ve altcoinleri daha fazla kana bulamaması gerekiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article