Dogecoin (DOGE) Son Durum! Verilerde Devasa Hareketlilik!

2 years ago 97

Dogecoin, desteği 0,08 dolar seviyesinde tutamadığı için düşmeye devam ediyor. Peki geri dönüş yakın mı? Mevcut verilere göre fiyatın daha fazla düşmesi olası görünüyor. Üstelik madenci gelirlerinde de önemli hareketlilik var. Dogecoin için şu an tek kurtarıcı Elon Musk olacak, peki umut var mı?

Dogecoin (DOGE)

Kötü haber şu ki, ayılar bir önceki aya vahşice dolanan üçgen yapıyı atlamış göründüğü için Dogecoin fiyatı daha da düşebilir. Yapının kırılmasıyla, ayılar DOGE düşüşünden daha fazla kazanmak için satışlar devam ediyor. DOGE'nin fiyatı şu anda 0.075 dolardır. Ve 0.072 dolardan bir boğa koşusuna gitmeden önce bir duraklama bekleniyor. Bununla birlikte, düşüş görünümü, 0.068 dolardaki likidite dışarı atılana kadar devam edebilir.

Düşüş kontrolünün bir başka güçlü göstergesi de DOGE fiyatının Göreceli Güç Endeksi 40 seviyesini geçememesidir. DOGE, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %89,50 düştü ve Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma planları da askıya alınacak gibi görünüyor. Ünlü milyarder platformdaki bot hesapların %5’in üzerinde olduğunu düşünüyor. Twitter talep edilen verilerin paylaşılacağını söylese de herkes bot kullanıcıların %5’te olmadığını biliyor.

Dogecoin (DOGE) Madencileri

DOGE madencilik geliri geçen yıldan bugüne %76,2 oranında düştü ve kripto piyasası veri toplama ve analitik platformu CryptoRank'e göre popüler meme coini daha az karlı madencilik seçeneklerinden biri haline getirdi. Dogecoin, en az karlı beş madencilik seçeneğinden biri oldu.

Bu arada, DOGE'nin oynaklığı son 30 günde sadece %88,28'de. Bütün bunlar, en azından önümüzdeki haftalarda bir toparlanma olmayabileceğini gösteriyor. Yükseliş beklentisi olan yatırımcıların hacmi yakın takibe alması gerekir. 26 Nisan'dan sonra düşük bir alım ve satım faaliyetine işaret eden bir serbest düşüş yaşandı. Yatırımcı ilgisi birkaç haftadır yoğun bir şekilde azaldı. Sosyal baskınlık metriği, şu anda %4.88 oranında seyrediyor ve bu, sosyal medya gücünün oyunda olduğunu ve kripto kışının getirdiği korkuya rağmen insanların sürekli Dogecoin hakkında konuştuğunu gösteriyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article