Dogecoin (DOGE) ve Ripple (XRP) Yorum ve Grafiklerle Fiyat Analizi!

1 year ago 62

Piyasaların iflas eden kripto para borsası FTX’in etkilerinden kurtulma çabası devam ederken Tesla CEO’su Elon Musk’ın gözde altcoini Dogecoin’de (DOGE) ve SEC ile davası yıllardır süregelen Ripple’ın (XRP) fiyat hareketinde son durum ne? Popüler altcoinlerin grafiklerindeki kritik seviyeler hangileri?

Ripple (XRP)

Ripple boğaları, 28 Kasım tarihinde simetrik üçgenden kırılmanın yeniden testini başarıyla savundu. Bu durum yatırımcıların XRP'deki fiyat düşüşlerini bir fırsat olarak gördüğünü ve satın almalar gerçekleştirdiğinin göstergesi adına olumlu bir işaret olabilir. Kripto para biriminde yaşanan küçük çaplı fiyat artışı, fiyatın göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviye olan 0,41 dolarlık genel dirence ulaşmasına olanak sağladı. Boğalar fiyatı bu direncin üzerine çıkarmayı başarırsa, XRP/USDT paritesi 0,45 dolara ve ardından 0,51 dolar seviyesine yükselme girişiminde bulunabilir. Öte yandan fiyat mevcut seviyeden düşerse, ayıların ciddi bir şekilde 0,41 dolar civarında satış baskısını arttırabilir. Ardından satıcılar yine Ripple fiyatını üçgenin içine çekmeye çalışabilir. Bu girişimin başarılı olması halinde, parite 0,34 dolara kadar düşebilir.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin 28 Kasım tarihinde 0,09 dolarlık 20 günlük EMA seviyesinden bir fiyat artışı yaşadı. Gerçekleşen artış kripto para biriminde havanın olumluya dönebileceğini ve yatırımcıların düşük fiyat seviyelerinin bir alım fırsatı olarak gördüklerinin işareti olabilir.

Yükselen 20 günlük EMA ve 60'ın üzerindeki göreceli güç endeksi (RSI), DOGE’de boğaların üstünlüğe sahip olduğunun göstergesi olabilir. Kripto para biriminin alıcıları, toparlanmayı %50 Fibonacci düzeltme seviyesi olan 0,11 dolara ve %61,8 düzeltme seviyesi olan 0,12 dolara kadar ilerletmeyi hedefleyebilir.

Satıcıların bu bölgede güçlü bir savunma yapması öngörülebilir. Ayrıca DOGE fiyatı mevcut seviyeden aşağı yönlü harekete başlarsa, DOGE/USDT paritesi tekrar 20 günlük EMA'ya gerileyebilir. Varsayımın aksine alıcılar fiyatı genel bölgenin üzerine çıkarırsa, parite %100 geri çekilmeyi tamamlayabilir ve 0,16 dolara kadar yükselebilir.

Read Entire Article