Dogecoin Fiyat Analizi: Dogecoin İçin Yükseliş Başlıyor Mu?

2 years ago 89

Dogecoin fiyat analizi, güçlü bir yükseliş ve 0,065 Dolar olarak belirlenen yeni bir yerel yüksek seviye gördüğümüz için bugün düşüş eğiliminde olabilir.

Piyasa, son 24 saat içinde karışık şekilde işlem gördü. Lider Bitcoin %1.38 kaybederken, Ethereum ise konsolide olurken neredeyse sabit kaldı. En iyi altcoinlerin geri kalanı çoğunlukla hafif bir kayıpla işlem gördü.

Dogecoin Yüksek Seviyelere Çıkıyor

DOGE/USD 0,06336 ila 0,06539 Dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saat içinde hafif bir hareketlilik olduğu görülüyor. Ticaret hacmi yüzde 7,4 azalarak toplam 263,7 milyon Dolar olurken, toplam piyasa değeri 8,5 milyar Dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 10. sırada yer alıyor.

DOGE/USD 4 Saatlik Grafik

4 saatlik grafikte 0.065 Dolar direncinin altında sabit bir pivot görebiliriz, bu da DOGE/USD'yi gelecek haftanın başında daha da aşağıya götürebilir.

Dogecoin fiyatı, birkaç günlük düşüşün ardından bu haftanın başlarında güçlü bir geri dönüş gördü. Çarşamba günü 0.058 Dolar’lık kısa bir testten sonra DOGE/USD, geri çekilmeye başlamadan önce daha yüksek bir yerel dip yaptı.

Bunu takip eden, 0.064 Dolar işareti yükselen ilk dalgaydı. Kısa bir geri çekilme ise cumartesi gününe kadar görüldü ve hafta sonu daha fazla yukarı yönlü bir hareket olarak 0.062 dolar civarında net bir yerel en düşük seviyeyi belirlemiş olabilir.

Bugün ise Dogecoin fiyat hareketi daha da yükseldi ve 0,065 Dolar seviyesine ulaştı. Bu nedenle, birkaç haftalık genel momentumun daha da yükselişe geçtiğini gösteren başka bir yüksek yerel zirve belirlenmiş olabilir.

Muhtemelen DOGE/USD, bir sonraki yükselişe yönelik olarak, temel hazırlamak için bir gecede başka bir düşüş görebilir. Yükseliş momentumu yeniden başladığında, gelecek haftanın ortasından önce 0.067 Dolar bölgesine doğru bir baskı görebiliriz.

Dogecoin Fiyat Analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, direncin bulunduğu 0,065 Dolar bölgesine daha yüksek başka bir yerel dalga gördüğümüz için bugün düşüş gösteriyor. Oradan, DOGE/USD tersine dönmeye başladı, bu da boğaların tükendiğini ve ardından bir geri çekilmenin geleceğini gösteriyor olabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article