Dogecoin İçin Beklenen Olay Yaşandı! DOGE Fiyatı Buraya Gidiyor!

2 years ago 89

Piyasa değerine göre en büyük meme token olan Dogecoin (DOGE) rakibi SHIB’in gölgesinde kalmak istemiyor. Kral meme token için kırılım gerçekleşti. Uzun süredir DOGE fiyatının toparlanmasını bekleyen yatırımcılar ise rallinin nerede sonuçlanacağını merak ediyor. Peki Dogecoin fiyatı nereye gidiyor?

Dogecoin (DOGE)

Türk yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği Dogecoin (DOGE) geçtiğimiz yıl etkileyici performansıyla çok sayıda insanı zengin etti. Bugünlerde milyonerler eski unvanlarını kaybetmiş olsa da umutlarını yitirmiş değil. Dogecoin yazı hazırlandığı sırada %12 artışla 0,085 dolardan alıcı buluyor. Günün en yüksek seviyesini ise 0,088 dolarda gördü. İşlem hacmi %25 artan altcoin 1,7 milyar dolarlık işleme ev sahipliği yaptı. Dogecoin pariteleri yeniden hareketlendi.

Son toparlanma Dogecoin’in piyasa değerinin 11,3 milyar dolara taşırken altcoin BTC ve ETH karşısında %13 artış yaşadı. Uzun süredir piyasanın tersi istikamete giden bir DOGE görmemiştik. Bu durum meme token yatırımcılarını daha fazla heyecanlandırıyor. Dogecoin 132,6 milyar dolaşım arzıyla piyasa değerine göre en büyük meme token konumunu güçlendiriyor.

DOGE Fiyat Hedefi

Yükselen üçgen modelinin etkisi altında, DOGE fiyatı 0,075 dolar direncini aşarak ralliye başladı. Dirençte yaşanan yükseliş kırılmasının fiyatı nereye götüreceği ise herkes tarafından merak ediliyor. Geçen hafta %31 oranında artış yaşayan DOGE fiyatı bahsi geçen modele göre 0,093 dolar direncini hedefliyor.

Kripto piyasasındaki son üç aylık toparlanma boyunca, günlük zaman çizelgesi grafiğinde DOGE/USDT çifti artan üçgen deseni oluşturdu. Bu modeldeki yüksek tepeler satın alma momentumundaki büyümeyi net biçimde yansıtıyor. 14 Ağustos'ta alıcıların yoğun ilgisini gören DOGE 0,0753 dolarlık boyun çizgisi direncinden kesin bir çıkış yaptı. Fiyat halen 0,083 doların üzerinde bulunduğu için dışarıda kalan alıcıların akınıyla ikinci bir atak daha görebiliriz. Yukarıda belirtilen direncin üzerinde bir kapanış, büyümeyi destekleyecektir. Ayrıca teknik kuruluma göre ilk dönüş ile boyun çizgisi arasındaki mesafe beklenen hedefi belirler.

Dogecoin (DOGE) fiyatı için psikolojik seviye 0,1 dolardır. Alıcılar güçlü konumunu koruyabilirse %16’nın üzerinde bir artışla bu bölgeyi kıracaktır. Aşırı alım bölgesine giren günlük RSI eğimi, piyasadaki agresif alımları ve olası bir düzeltme tehdidini yansıtıyor. Bugünkü fiyat artışıyla birlikte DOGE fiyatı, alıcılar için ekstra bir avantaj sağlayan 100 günlük EMA'yı geri alıyor.

Read Entire Article