Dogecoin Kurucularından Markus’tan Sert Çıkış: O Ağdaki Tüm Altcoin’ler Çöp

2 years ago 94

Piyasadaki en büyük köpek temalı kripto para birimi Dogecoin'in kurucularından ve geliştiricilerinden Billy Markus, Binance Smart Chain (BSC) topluluğunu hedef aldı ve ağdaki tüm altcoin'lerin çöp olduğunu iddia etti.

"BSCGEM Diye Bir Şey Yok"

Büyük kazanç sağlama potansiyeline sahip, değeri düşük ve halkın gözünden uzak olan kripto paraları ifade eden GEM coin anlatısına değinen Billy Markus, BSC ağında iddia edildiği gibi hiç GEM coin bulunmadığını ve "bscgem" anlatısının yalan olduğunu söyledi. Markus, belirli bir perspektife ve temel değere sahip projelerin dolandırıcılık, hack ve diğer sorunlarla dolup taşan BSC ağında çalışmayacağını ekledi.

Ayrıca "bscgem" teriminden bahseden herkesin ya bir dolandırıcı bot ya da bir aptal olduğunu öne sürdü.

Markus'un BSC'ye dayalı projelere bu kadar sert tepki göstermesi, büyük olasılıkla DeFi endüstrisinin yükselişinden bu yana ağda meydana gelen dolandırıcılık ve hack sayısından kaynaklanıyor.

"İstisnasız, Hepsi Çöp"

Dogecoin'in kurucu ortağının dikkat çeken çıkışı BSC topluluğunun tepkisini çekti. BSC ağında çalışan tüm projelerin dolandırıcılık veya bal küpü olmadığını söyleyen kullanıcılar Markus'a karşı çıktı.

Tüm bu geri dönüşlere yanıt veren Markus, bir projenin veya platformun BSC'ye dahil edilmesinin genellikle büyük bir kırmızı bayrak çekmek olduğunu, bu durumdan dolayı BSC üzerinden çalışan projelerin veya platformların neredeyse yüzde 100'ünün çöp olduğu gerçeğine herhangi bir istisna sunamadığını belirtti.

Read Entire Article