Dogecoin’le Birlikte Yükselişe Geçmişti: Bu Altcoin En Çok Kazandıranlar Listesine Girdi

1 year ago 66

Dogecoin'in (DOGE) ardından harekete geçen ve yönünü yukarı çeviren Shiba Inu (SHIB) son yedi günde yaptığı yükseliş ile Robinhood'ta haftalıkta yatırımcısına en çok kazandıran kripto paralar listesinde ilk 5'e girdi.

SHIB, Listenin 4. Sırasına Oturdu

Hisse senedi ve kripto para alım satım uygulaması Robinhood'un sağladığı verilere göre, Shiba Inu, hafta içinde kaydettiği yüzde 18'in üzerinde yükselişle platformda yatırımcısına en çok kazandıran kripto paralar listesinde dördüncü sıraya oturdu. Listenin ilk sırasında yüzde 40'ın üzerinde değer kazanan Dogecoin yer alırken, onu sırasıyla yüzde 21,4 yükselişle Ethereum (ETH), yüzde 18,4 yükselişle Avalanche (AVAX), yüzde 18 yükselişle Shiba Inu (SHIB) ve yüzde 17,1 yükselişle Ethereum Classic (ETC) takip etti.

Robinhood, hafta içinde yaptığı çıkışla yatırımcısına en çok kazandıran kripto paralar listesinde Dogecoin'in ilk sırada, Shiba Inu'nun ise dördüncü sırada yer aldığı bilgisini hafta boyunca kripto para piyasasında yaşanan gelişmeleri özetlediği bir tweet'le duyurdu.

Dogecoin ve Shıba Inu'da Son Durum

Kripto veri platformu CoinMarketCap'in sağladığı verilere göre son 24 saatte yüzde 26'nın üzerinde yükseldiği görülen Dogecoin'deki pozitif seyir devam ediyor. Ünlü milyarder Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasıyla yatırımcıların akın ettiği DOGE, son 7 günde yüzde 70'in üzerinde yükselmiş durumda. DOGE, 0,10 dolar seviyesinin hemen üzerinde, 0,1018 dolardan işlem görüyor.

Geçmişte DOGE rallilerini takip ettiği ve bu rallilere ayak uydurduğu bilinen Shiba Inu ise Dogecoin'in sert şekilde harekete geçmesiyle hızla yükseldi. Yazım sırasında son 24 saatte yüzde 16'nın üzerinde yükseldiği görülen SHIB'in değerini son 7 günde değerini 22'nin üzerinde artırdığı görülüyor. Piyasa analistleri ve uzmanları Dogecoin'deki yükselişin Twitter'ın yeni sahibinin Elon Musk olmasıyla devam edeceği, bunun bir sonucu olarak da Shiba Inu'daki yükselişin sürmesini bekliyor.

Read Entire Article