Dogecoin ve Bu Altcoin’e Japonya’dan Büyük Müjde! İşte Ayrıntılar!

2 years ago 89

Kripto para piyasası zor bir dönemden geçerken, Dogecoin (DOGE) küresel çapta benimsenmeye devam ediyor.

Dev Japon Borsası, DOGE ve DOT'u Listeledi

Japon kripto para borsası Bitbank, 3 Ağustos tarihli bir blog gönderisine göre Dogecoin (DOGE) ve Polkadot (DOT) için destek eklediğini duyurdu Tokyo merkezli borsa, müşterilerinin toplam 18 kripto para birimi ticareti yapmasına izin veriyor. Blog gönderisinde, DOGE ve DOT'un Bitbank'ın kripto para ödünç verme hizmeti tarafından da destekleneceği belirtiliyor. 2017'de, Japon Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), ülkedeki fintech yeniliklerini desteklemek için Bitbank'ı ve diğer on şirketi kayıtlı kripto para borsası olarak resmen tanıdı. Bitbank, Mayıs ayında Japon finans şirketi Sumitomo Mitsui Trust Holdings ile ortaklaşa Japan Digital Asset Trust (JADAT) adlı bir saklama şirketi kurdu. Daha önce bildirildiği üzere, kripto para devinin yerel bir yan kuruluşu olan FTX Japan, geçen ay Dogecoin için destek ekledi.

Mart ayında BTCBOX, Dogecoin'e destek ekleyen ilk lisanslı kripto para borsası oldu. Bu yılın başlarında Nikkei, Japon kripto para borsalarının dünyadaki diğer ticaret platformlarını yakalamak için listeleri basitleştirme sürecini başlattığını bildirdi. Japonya Sanal ve Kripto Varlık Değişim Birliği (JVCEA), Bitcoin (BTC), XRP, Ethereum (ETH), Stellar (XLM) gibi bazı popüler altcoin'leri içeren yasal bir token listesini onayladı.

Günlük Aktif Adres Sayısı, Yüzde 265 Arttı

Önde gelen analistlerden Ali Martinez tarafından paylaşılan verilere gröe, günlük yeni Dogecoin  adreslerinin sayısı %265 oranında arttı. İstatistikler, günlük yeni DOGE adreslerinin sayısının 14.47 binden 38.43 bin adrese çıktığını gösteriyor. Analiste göre, bu metrikteki artış umut verici bir gösterge ve DOGE fiyatına yansıması uzun sürmeyebilir. Genel olarak, Dogecoin geçtiğimiz hafta hareketli bir dönem geçirdi. DOGE Twitter hesabı, yaptığı açıklamada Dogeedia adında yeni bir web sitesi oluşturduğunu duyurdu.

Yeni platform, FUD ve asılsız bilgi ile mücadelede kullanılacak. Dogepedia, bilgilendirme ve  sık sorulan sorular da dahil olmak üzere Dogecoin’in tüm yönlerini kapsayan önemli bir veritabanı olarak hizmet verecek. Ancak, Wikipedia’nın aksine, materyal kullanıcılar tarafından oluşturulmamıştır ve herhangi bir kullanıcı tarafından değiştirilemez. Bu, bilgilerin doğruluğunu korumak açısından önemli bir özellik.

Read Entire Article