Dogecoin Ve Bu Altcoin İçin Müjde! Yeni Sistem Devreye Giriyor! Bambaşka Bir Dönem Başlıyor!

1 year ago 55

Kripto para madencilik şirketi BIT Mining, LD4 olarak adlandırılan Dogecoin (DOGE) ve Litecoin (LTC) madencilik makinesinin daha yeni bir versiyonunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. BIT Mining halihazırda şirket tarafından tasarlanan ve özellikle DOGE ve LTC blok zinciri üzerinde çalışan bazı LD serisi ASIC madencilik makinelerini işletmekte. Yüksek hash oranları ve enerji verimliliği sunuyorlar.

Şirket Gelişimini Sürdürüyor

Bu son model, önceki sürümlere göre üstünlüğünü kanıtlamak için kapsamlı test dönemlerinden geçti, dolayısıyla donanımın lansmanı yapıldı. BIT Mining, madencilik donanımı üreticisi Bee Computing'i satın aldığı geçen yıldan bu yana toplamda üç model LD'ye özgü ASIC madencilik makinesini piyasaya sürdü. Her modelle birlikte önemli bir ilerleme kaydediliyor.

Madencilik şirketinin İcra Kurulu Başkanı (CEO) Xianfeng Yang şunu belirtti:

BTCM'nin geliştirdiği her yeni madencilik makinesi modeliyle, temel blok zinciri ağlarına katkıda bulunmaya yardımcı olan ürünlerin üretiminde ek deneyim kazanarak uzmanlığımızı daha da kalibre ediyoruz. Yeni modelimiz LD4 madencilik makinesinin gelişmişliği şu anda sektörümüzde eşsizdir. Dünyanın en iyi kripto para madencilik makinesi markalarından biri olarak, en son teknolojiye sahip yeni madencilik makineleri geliştirmeye ve sektör genelinde gelişmiş verimliliği teşvik etmeye devam etmeye kararlıyız.

Bit Mining LD4 Yükseltilmiş Özelliklerle Geliyor

0,73 W/MH güç verimliliğine sahip LD3 modelinin aksine, LD4 modeli 0,71 W/MH verimlilikle yeni bir çığır açmıştı. Ayrıca, LD3 sadece 4800 MH/s'ye kadar çıkabilirken, LD4 maksimum 5GH/s'ye ulaşma kapasitesine sahip durumda. Bu son modelin avantajları arasında, daha iyi ısı dağılımını destekleyen ve bilgisayar çipinin uzun saatler boyunca nispeten daha düşük sıcaklıklarda çalışmasına olanak tanıyan tasarım özellikleri de yer alıyor.

Yapılan bu açıklamaya göre LD4 model makineler için daha uzun bir kullanım ömrü sağlanacakmış gibi görünüyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre güvenlik açısından bakıldığında, LD4'ün her bir ünitesinde donanım düzeyinde dahili bir güvenlik koruma sistemi ve üst düzey bir güvenlik yazılımı bulunmakta. Bu özel güvenlik özellikleri, makinelerin zayıflıklara maruz kalmasını azaltmak için en son Common Vulnerabilities & Exposures (CVE) güvenlik açığı yamalarını kullanacak.

Bu arada, Bitcoin (BTC) hash oranı 209 zettahash (10^21) ile Tüm Zamanların En Yüksek (ATH) değerine ulaştı. Bu, lider kripto para birimi için sağlıklı bir duruma dönüştü ve aynı zamanda geçen yıl birçoğunun toplanmasına neden olan talihsiz düşüşün ardından daha fazla madencinin zanaatlarına geri döndüğünü gösteriyor. DOGE ve LTC için daha verimli makinelerle, ilgili büyümeler de yaşanabilir.

Read Entire Article