Dogecoin Yatırımcıları Yükselişe İnanıyor! İşte Veriler!

2 years ago 93

Ünlü analiz sitesinin verilerine göre, Binance vadeli işlemlerindeki Dogecoin yatırımcılarının kabaca %57'si net bir biçimde uzun işlem açmış durumdalar. Uzun-kısa gösterge, çoğu alım satım yapan traderın duyarlılığını yansıtır. "Uzun süre", belirli bir varlığın satın alma tarafını ifade eder.

Uzman Açıklaması Geldi

Buna bağlı olarak uzmanların yaptığı açıklamada uzun işlem açan traderlarının sayısı iki uç noktaya (çok yüksek veya çok düşük) yaklaştığında, piyasa oynaklığının aşırı olması muhtemel olarak vurgulandı. Açıklamanın devamında, uzun işlem açan traderların sayısı ve piyasa eğilimi ters orantılı olarak belirtildi ve diğer bir deyişle, aşağı yönlü bir piyasa trendi sırasında uzun işlem açan traderların sayısı artarsa ​​veya yukarı bir piyasa trendi sırasında azalırsa, önceki piyasa eğiliminin devam etmesinin muhtemel olacağı da belirtildi.

Yine uzmanlar, varlık fiyatı yüksek kalırken bu traderlarda büyük bir artış olursa piyasa eğiliminin değişeceğinin düşünülebileceğini ve bununla birlikte, uzun-kısa oran 1:1'e yakınsa, piyasa eğiliminin devam etmesinin muhtemel olacağını yaptıkları açıklamada belirttiler.

Genel olarak, açıklanan verilere göre son 24 saatteki Dogecoin uzun/kısa yüzdesi, 0.94'lük bir oranla %49.53/%50.47'de kalmış durumda. Yapılan açıklamaya göre bu, kısa vadeli tabloya göre biraz düşüş eğiliminde olsa dahi, konsolidasyonu işaret ederek ayılar ve boğalar arasında hafif bir eşitlik anlamına geliyor olabilir.

DOGE Fiyat Hareketi

Dogecoin (DOGE) son 24 saatte %2,35 düşüşle 0,065 dolardan işlem görüyor. Twitter’da anonim bir analistinin yaptığı açıklamalara ise şu şekilde.

‘’Fiyat 0,06 doların altına düşerse, ayıların bir kez daha kontrolü ele geçirmeye çalıştığının bir işareti olabilir. Dogecoin'i 0,05 dolarlık kritik destek seviyesinin altına çekmek için satıcılar düşüşü devam ettirebilirler. 0,04 dolarda başka bir destek var.’’

‘’Öte yandan, fiyat şu an bulunduğu yerden yükselirse, alıcılar bir kez daha 0,08 dolar (MA 50) bariyerini aşmayı deneyebilir. Dogecoin daha sonra 0.10 dolar seviyesine ulaşmaya çalışabilir.’’

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article