Dogecoin Yorumları: 1 DOGE Kaç TL?

2 years ago 89

Kripto para piyasasında yükseliş hamleleri gördüğümüz bugünde piyasa değeri bakımından en büyük iki şaka coin olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) fiyatlarında da artışlar yaşandığını ifade edebiliriz. DOGE son 24 saat içinde yaklaşık olarak %5,4 artış yaşarken SHIB de yaklaşık %5,8 artış yakaladı.

1 Dogecoin Kaç TL?

Tüm dünya ile birlikte DOGE, Türk yatırımcılarının da ilgi gösterdiği bir kripto para birimi ve bu sebeple DOGE’nin TL cinsinden değeri de takip ediliyor. DOGE, yazının kaleme alındığı sırada 1,09 TL’den işlem görürken dolar karşısında da 0,063 USD ile işlem görüyor.

DOGE fiyatı son düşüşler sırasında 1,02 TL’ye kadar gerilemişti ve dolayısıyla şu anda bu seviyenin TL bazında destek oluşturduğu düşünülüyor. Bunlara ek olarak Dogecoin, dolar karşısında da düşüşlerde 0,057 USD’ye kadar geriledi.

DOGE Fiyat Beklentileri

Dogecoin, her ne kadar Elon Musk ve Mark Cuban gibi popüler isimlerin desteği ile çok ciddi bir artış yakalamış olsa da uzman isimlerin DOGE ile ilgili görüşleri hala net değil. Bir kesim DOGE’nin eninde sonunda yok olacağını düşünürken ve bu konuda yatırımcıları uyarırken bazı analistler artık meme token’ın kalıcı olduğunu ifade ediyor.

Bunların yanında şu an için 0,49 doların DOGE için dip seviyeyi ve 0,57 doların destek seviyeyi işaret ettiği ifade ediliyor. DOGE’de devam edecek bir yükseliş sırasında ise 0,67 doların önemli bir direnç olabileceği ifade ediliyor. En güçlü direncin ise 0,78 dolar seviyesinde olacağı belirtiliyor.

Buna ek olarak piyasa değeri bakımından en büyük ikinci meme token olan Shiba yazının kaleme alındığı sırada 0,00001093 dolardan işlem görüyor ve 0,000010 dolarlık seviyenin SHIB için önemli olduğu ifade ediliyor. 0,000010 doların kaybının 0,0000098 dolara testi beraberinde getirebileceğini ifade eden analistler 0,000011 doların da ilk direnç olabileceğini dile getiriyor.

Read Entire Article