Dört Coin İçin Yükseliş Bir Tanesi İçin Düşüş! Aman Dikkat!

2 years ago 101

Piyasanın geri kalanı altcoinlere destek sağlarken, birçok kripto para birimi dün GameFi token Axie Infinity tarafından yönetilen rallilere dikkat çekti.

Diğer coinler ve Bitcoin yeşil renkte kapanırken, kripto piyasası önceki birkaç güne göre daha iyi durumda görünüyordu.

Axie İnfinity (AXS)

24 saat içinde, AXS yazı yazılırken %16 artışla 17.2 dolardan işlem gördü. Bu, Axie Infinity'nin beş günlük rallisini %31,3'e getirdi, ancak bu ayın %46,5'lik kayıplarını geri kazanması için daha kat etmesi gereken uzun bir yol var.

Ralli ile birlikte, yeşil çubuklar yükselmeye devam ettikçe DeFi tokeninin yükseliş işaretleri de yoğunlaşmaya başladı. Momentum korunursa, altcoin yakında 22 dolara geri dönecek gibi duruyor.

Basic Attention Token (BAT)

Altcoin, son on gün içinde harika bir performans sergiledi ve yazı yazılırken 0.28 dolardan 0.43 dolara yükseldi. Bu ralli, mayıs-haziran çöküşünden kurtulmak için BAT'a nefes aldırırken, haziran ayının tüm kayıplarını geçersiz kılmakta da başarılı oldu.

Ralli, daha geniş piyasa eğiliminden etkilenmiş gibi görünse de, Chaikin Para Akışında fark edilen artış, varlık için net girişler olduğunu gösterdiğinden BAT, yatırımcılarından destek alıyor.

Zilliqa (ZIL)

Yükseliş trendinin keyfini çıkaran bir diğer altcoin olan Zilliqa, 5 Haziran'daki %38.3'lük düşüşü başarılı bir şekilde kurtarmanın eşiğine geldi. Bununla birlikte, yalnızca ZIL 0,05 doların üzerinde kapandığında tamamen geçersiz olacak, ki bu altcoin şu anda 0.046 dolardan işlem görüyor.

Ancak, MACD artan yükseliş ile birlikte bir yükseliş geçişini açıkça vurguladığı için ZIL'in bunu başarması çok zor olmayacak gibi duruyor.

Sandbox (Sand)

Bu ayın tamamı boyunca düşüş yaşadıktan sonra, Metaverse tokeni sonunda 1 $ işaretini geri almayı başardı ve yazının yazıldığı sırada 1.1 dolar seviyesinde işlem görüyor durumda. Sandbox, son beş gündeki %38 rallisini sürdürüyor ve bu da Haziran'ın kayıplarını geçersizleştirmeye daha da yaklaşmasına yardımcı olacak gibi görünüyor.

Harmony (One)

Dün kırmızıyla kapanan tek kripto para olan ONE, düşüşünü daha da artırarak 0.025 dolardan işlem gördü. %85'ten fazla kayıp yaşayan ONE, sürekli olarak kırmızı mumlar çiziyor ve yatırımcılara önemli kayıplar veriyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) hala düşüş bölgesinde takılı kalırken, altcoinin bu çöküşten dönmesi biraz zaman alabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article