Dubai Merkezli Billium, Kopya İşlem Platformunu Başlatıyor

2 years ago 99

Billium kopya alım satım hizmeti, yeni başlayanlar için genellikle kârlı işlemlere girme şansı daha yüksek olan profesyonellerden yararlanma eğiliminde olduğundan, katılan herkes için karşılıklı olarak yararlı bir ürün teklifi olarak tanımlanıyor. Ayrıca profesyonellerin yaptıkları işlemlerden komisyonlar aldıkları da ifade ediliyor.

Gelişmekte olan bir kripto para işlem platformu olarak Billium, tüm kullanıcılar için kullanılabilecek sağlam bir Kopya Alım Satım platformunun geliştirilmesiyle sınırları zorladıklarını ifade ediyor. Yapılan açıklamalara göre Billium platformu şu anda Beta test aşamasında, ancak tüm potansiyel kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmaya hazır.

Hem spot hem de marjin işlem ürünleri sunarken Billium, Birleşik Arap Emirlikleri ve ötesinde kopya işlemlerinin öncüsü olmayı umuyor. Billium, Copy Trading platformu aracılığıyla, yatırıma yeni başlayanlarla profesyonel yatırımcılar arasında bağlantı kurmaya yardımcı olur ve herkesin başarılı olması için bir platform oluşturur.

Amatör yatırımcılar, profesyonellerin alım satımlarına, istatistiklerine, kayıtlarına ve stratejilerine erişecek ve alım satımı gerçek zamanlı olarak kendi işlemleri gibi kopyalayabilecekler. Yapılan açıklamalara göre borsa, alım satım emirlerini çok hızlı hale getirmek için güçlü algoritmalarla tasarlandı, bu da yatırımcıların ilgilendikleri profesyonellerden herhangi bir güncellemeyi kaçırmamasını sağlıyor.

Kopya Alım Satım Başarısı

Copy Trading, dijital para ekosisteminde yeni ivme kazanan bir sosyal işlem hizmetidir. Kopya Alım Satımını teşvik eden bir dizi platform olsa da, Billium, kullanıcılarını farklı açılardan başarıya hazırlamak için ekstra çaba harcadığını ifade ediyor.

Açıklamalara göre Billium'a sadece herkes profesyonel bir yatırımcı olarak kaydolamaz. Borsa çok katı seçim kriterlerine sahip ve platformunda yalnızca doğrulanabilir başarı oranlarına sahip yatırımcıların yer alabilmesini sağlamak için ekstra çaba sarf ediyor.

Bir para hizmeti işletmesi olarak Billium, Dubai piyasa düzenleyicilerine kayıtlı ve hem yatırımcılar hem de işletmeler arasında yüksek düzeyde güvenlik garanti ediyor. Platform, yüksek düzeyde müşteri hizmetleri odaklı gizlilikle çalışıyor ve yüksek hacimli yatırım, düzenleyici incelemeye ve varlığa el konulmasına açık olsa da, Billium kullanıcılarının bu tür olaylar hakkında endişelenmesine gerek olmadığını ifade ediyor.

Açıklamalara göre borsa algoritmaları veya diğer harici kaynaklar tarafından işaretlenen fonlar Billium'da dondurulmamakta, bunun yerine gönderene iade edilerek her kullanıcıya bir güvenlik ağı sağlanmaktadır.

Billium ayrıca, likiditesini dünyanın en iyi kripto borsalarından topladığı ve böylece her türlü kaymayı ortadan kaldırdığı için oldukça likit bir emir defteri ile tasarlandı. Kullanıcılar platformda 5 kata kadar kaldıraç kullanabildikleri için Billium'un genel tasarımının karlılığı artırdığı ve kullanıcılar her zaman 2FA'yı etkinleştirebildikleri için güvenliğin yüksek olduğu ifade ediliyor.

Platform Gelişimi

Yapılan açıklamalara göre Billium aktif olarak geliştirilmekte ve yerel token "BILT" ve hem Google PlayStore hem de AppStore'daki mobil uygulamaları şu anda geliştirme aşamasında.

Borsadaki dönüm noktalarının çoğu uzak bir gelecekte açıklanacak olsa da, şu anda erişilebilir olan özellikler üzerinden Billium’un vaatlerinin de büyük olduğu görülüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir.
Read Entire Article