Ducati, NFT Planlarını Açıkladı: Blockchain Ortağı Popüler Altcoin’in İhraççısı Oldu

2 years ago 98

İtalyan motosiklet üreticisi Ducati, NFT PRO ve Ripple ile işbirliğinde ilk değiştirilemez token (NFT) koleksiyonunu piyasaya sürmek için hazırlık yaptığını açıkladı.

Projenin Blockchain Tarafı Ripple'a Emanet

NFT projesi, dünyaca ünlü motosiklet üreticisi Ducati'nin öncelikle kendi topluluğu Ducatisti ile iletişimi artırmayı ve marka bilinirliğini artırmayı amaçlayan ilk girişimini temsil ediyor. Bu kararla Ducati, Web 3.0 alanına girişini ilan etmiş oldu.

Şirket, kurumsal beyaz etiketli NFT çözümlerinde uzmanlaştığı için koleksiyonun geliştirilmesinde NFT PRO ile işbirliği yapacak. Popüler altcoin XRP'nin ihraççısı Ripple veya daha doğrusu XRP Ledger ise Ducati'nin NFT projesinin Blockchain tarafının geliştirilmesinden sorumlu olacak.

XRPL'nin NFT Alanında Popülerliği Artıyor

XRP Ledger, NFT oluşturma ve geliştirme için giderek daha popüler bir platform haline geliyor. Geçen ay otomobil şirketi Lotus Cars, kendi NFT koleksiyonunu oluşturma planını açıklamış ve bunu da XRPL işbirliğinde yapacağını duyurmuştu. Ayrıca, geçen hafta sonu hızla büyüyen Web 3.0 şirketi CrossTower, NFT pazarında XRPL desteğini duyurdu.

Yakın zamana kadar NFT oluşturmak ve mint'lemek için en çok kullanılan platformlar Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Cardano'ydu (ADA). Ancak dev şirketlerin artık Ripple ve XRP Ledger ile işbirliği yapmayı tercih ettikleri görülüyor. Piyasa uzmanlarına göre XRPL'nin NFT segmentindeki varlığı, sürekli büyüme için oldukça iyi bir konumda.

Read Entire Article