Dünya Devi Coinbase’den Listeleme Haritasına Yeni Kripto Para Projesi!

2 years ago 94

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen kripto para borsa platformu Coinbase, geçtiğimiz aylarda kamuoyuna duyurduğu yeni özelliği “listeleme yol haritasına”  yeni bir altcoin ekleme kararı aldığını duyurdu.

HBAR Listeleniyor

Güvenlik ve mevzuata uygunluk için özel olarak tasarlanmış lider akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un ( ETH ) rakibi Hedera (HBAR), Coinbase borsasında en kısa süre içerisinde işleme açılması planlanıyor. Kripto para borsasının aldığı bu yeni karar token'ının ilerleyen süreçlerde fiyatlamasında etkili olacak mı merak konusu. Önde gelen kripto para borsalarının bir altcoin için aldığı listeleme karar genellikle token’da fiyat artışlarına yol açabiliyor.

Kripto para projesinin web sitesinden elde edilen verilere göre, HBAR holder’ları tokenı ağ ücretlerini ödemek veya stake için kullanabilirler. Listeleme haberinin ardından kripto para biriminin fiyatı ele alınacak olursa, yazı kaleme alındığında HBAR 0,0624 ABD dolarından işlem görüyor. Piyasa değerine göre 41. sırada yer alan kripto para birimi son 24 saat içerisinde %8 oranında fazla ve Ağustos ayının en yüksek seviyesi olan 0,084 dolardan %25 oranında fazla bir gerileme yaşadı.

Coinbase Politikası

Bununla birlikte kripto para borsası Coinbase, yatırımcılara karşı şeffaflığı artırmak ve listeleme duyurularını önden kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bu yıl içerisinde yol haritası özelliğini piyasaya sürdü. Ayrıca Ağustos ayının başlarında Coinbase CEO'su Brian Armstrong, kripto para borsasının  standartlarını karşıladığı sürece mümkün olduğunca çok sayıda kripto para birimini listelemeyi hedeflediğini açıkladı. CEO açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Kripto para birimlerini bünyemizde listelemeden önce birçok araştırmalarda bulunuyoruz. Bunu bir durumda bir yıldız ile beş yıldız arasında sunulan bir oylama düşünebilirsiniz. Bir ürün üç veya beş yıldıza sahip olabilir ancak sürekli bir yıldız almaya başlarsa, o proje muhtemelen sahte, kusurlu veya başka bir şeydir. Bu gibi durumlarda şirket politikamızdan ödün vermeden çalışmalarımızı yürütüyor. Aksi takdirde, bunların ne olduğuna piyasanın karar vermesine izin vermek istersiniz… Benim düşünceme göre, zaman içinde belirttiğim sahte veya kusurlu projelerin sayısı milyonlara ulaşabilir.

Read Entire Article