Dünya Devi Kripto Para Borsasından Anti-FUD Hamlesi!

2 years ago 95

KuCoin CEO'su Johnny Lyu, borsanın kripto para alanındaki yanlış bilgilerle birlikte korku, belirsizlik ve şüpheyi (FUD) ele almak için yeni bir fon başlattığını söyledi.

Anti-FUD Projesi

Bu ayın başlarında Johnny Lyu, KuCoin'in zor durumdaki kripto para projelerine maruz kalması nedeniyle finansal sıkıntılarla karşı karşıya olduğu iddialarını ele alarak açıklamalarda bulundu. Üst düzey yönetici, şirketin Three Arrows Capital (3AC), Terra (LUNA) ve Babel Finance gibi şirketlerle ilişkisi olmadığını söyleyerek iddiaları reddetti. Ayrıca gelecekte benzer sorunların ortaya çıkmasını önlemek için Johnny Lyu, KuCoin'in FUD ile mücadele için kaynak tahsis ettiğini duyurdu. KuCoin CEO’su açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Kripto para alanındaki yanlış bilgiler, bunları ortaya atan kişiler dışında hiç kimseye fayda sağlamaz. Yatırımcıları yanıltır, sektörün imajını ve piyasa güvenine zarar verir. Daha az FUD ile bir kripto para alanı oluşturmak için KuCoin, bir Anti-FUD fonu başlatacak.

Oluşturulan fonun temel odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulunan KuCoin CEO’su şunları söyledi:

Öncelikle hazırladığımız Anti-FUD eğitimini çevrim içi ve çevrim dışı olarak uygulayın. FUD'un ne olduğu ve nasıl ayırt edileceği gibi konular dahil olmak üzere bilgi sağlamak için küresel topluluğumuzdan 20'den fazla dilden yararlanacağız. Ayrıca hedef kitlelerine güvenilir bilgiler sağlayan ve onların FUD'dan uzak durmalarına yardımcı olan sektör liderlerini motive edin.

"FUD'a Yasal Yaptırım"

Johnny Lyu, Anti-FUD fonunun her zaman için yanlış bilgi yayanların karşısında olacağını dile getirerek şunları vurguladı:

Kasıtlı olarak FUD'u yayan kişileri takip edin ve gerekirse onlara karşı yasal yaptırımlar uygulayın. FUD ve paniğin yaygınlaşması projelere, yatırımcılara ve sektöre zarar veriyor. Bu eylemlerin hesabı sorulmalıdır. Oluşturduğumuz bu girişim sektörümüzdeki tüm FUD'ları yok edemez. Ancak ilk adımı atmalıyız ve bu konuda her adım önemlidir.

Read Entire Article