Dünya Devi Kripto Para Endeksi CEO’sunun Kripto Para Açıklaması!

2 years ago 97

Dünyanın en büyük kripto para endeksi fon yöneticilerinden biri, mevcut kripto para benimseme durumu hakkında bazı bilgilendirmelerde bulundu.

2 Trilyon Dolarlık Varlık

Bitwise Asset Management CEO'su Hunter Horsley bir ekonomi kanalı olan Real Vision ile yaptığı yeni bir röportajda, Bitcoin (BTC) yeni bir ayı piyasası aşamasından geçerken firmasının tanık olduğu yatırımcı türleri hakkında açıklamalarda bulundu. Hunter Horsley konuşmasında kripto para birimlerini, binlerce birey, on binlerce kamu hissedarı, yaklaşık 1.000 bağımsız danışmanlık firması ve birkaç düzine kurumun yanı sıra, özel bankaların ve komisyoncu-satıcıların almaya başladığını söyledi. Hunter Horsley açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Yakın zaman içerisinde gerçekten büyüleyici bir gelişme oldu. Son dokuz aydan bahsedecek olursak, danışmanlarının ve müşterilerinin bu alana erişebilmeleri için ürünlerimizi platformlarına ekleyen yedi özel banka ve aracı kurum var. Son dokuz ay veya on iki ay boyunca, giderek artan platformlar ürünlerimizi kripto para birimlerinin kullanılması için onaylıyor. 2 trilyon dolarlık varlık, on binlerce danışmanı ve milyonlarca hesabı temsil ediyor.”

Kurumsal Firmalarda Artış

Ayrıca Hunter Horsley, firmayla çalışan kurumsal danışmanların sayısının hızla arttığını öne sürerek şunları söyledi:

“2020 yılında danışmanların yüzde altısı, müşteri parasını kripto para birimlerine tahsis ettiklerini söyledi. Bu durum yıldan yıla yüzde 50 artarak 2021 yılında yüzde 9'a çıktı. Ardından bu yıl, danışmanların tahsis ettiği yüzde 70 oranı ile yüzde 16'lık bir büyüme daha bekleniyor. Bu şekilde devam edecek olursa 2024 yılına kadar bu segmentin yüzde 50'sini ayırmış olursunuz.”

Öte yandan Bitwise Asset Management ilk olarak 2017 yılında kripto para endeksi fonunu başlattı. Firma şu anda 14 kripto para fonu ve 30'dan fazla farklı kripto para birimi ve 10 NFT koleksiyonuna sahip ve 1,3 milyar dolarlık bir varlık yönetimini elinde bulunduruyor.

Read Entire Article