Dünya Devi Kripto Para Şirketinden Yönetici Değişikliği!

2 years ago 88

Kripto para kredi platformu olan Celsius, yaşadığı likidite krizinin ardından yönetim kurulunu yeniden yapılandırdı.

Celsius'ta Sarsıntı

Kripto para kredi plaformu Celsius geçtiğimiz günlerde, piyasalarda yaşanan peş peşe düşüşün ardından likidite problemi nedeniyle tüm işlemlerini durdurmuştu. Şirketin likidite sorunuyla mücadelesi devam ederken yönetim kurulunda birtakım değişikliklere gitti.

Birleşik krallık kamu sektörü bilgi platformu olan GOV. UK’tan alınan verilere göre Celsius, David Barse ve Alan Jeffrey Carr'ı yönetimi kuruluna atadı. Başvuru tarihi 6 Temmuz olmasına rağmen, iki yönetici geçtiğimiz ay içerisinde yönetim kuruluna katıldı. Atanan yeni yöneticiler Celsius CEO'su Alex Mashinsky, CTO Shlomi Daniel Leon ve diğerleri ile birlikte yönetim kurulunda görev yapacak.

Dev şirket Celsius ayrıca bünyesinde yönetim kurulunda görev yapan John Stephen Dubel, Laurence Anthony Tosi ve Gilbert Nathan’ı görevden aldı.  İsmi geçen kişilerin sırasıyla Dubel &  Associates, WestCap ve Jackson Square Advisors gibi diğer firmalarla bağlantıları vardı.

Celsius Stratejik İlerliyor

Kripto para kredi platformu 13 Haziran tarihinde para çekme, yatırma ve transferleri askıya aldı. Şirket belirtilen tarihten beri hizmetlerini yeniden açmadı. Firmanın Perşembe günü yaptığı bir açıklamada stratejik işlemlerin ve borcun yeniden yapılandırması yönünde çalışma yürüttüğünü duyurdu.

Yönetim kuruluna yeni eklenen isimlerden biri olan David Barse, bir endeks şirketi olan XOUT Capital ve DMB Holdings'e liderlik ediyor.  Ayrıca David Barse'in şirketin yönetim kuruluna atanmasının devam eden likidite kriziyle ilgili olup olmadığı henüz açıklanmadı. Şirkette bir diğer yeni isim olan Jeffrey Carr’ın yeniden yapılandırma ve sıkıntılı yatırım portföylerini yöneten bir firma olan Drivetrain'in CEO'su olması şirkete bu yönde bir yenilik katacağının işareti. Celsius’un bünyesine yeni liderleri eklemesinin yakın gelecekte şirket adına önemli değişiklikler yapmayı planladığını gösteriyor.

Read Entire Article